کد خبر: ۷۴۱۷۳

10 کار خطرناکی که با گوشی خود انجام می‌دهید

کارشناسان مرکز Protect Your Bubble بر اساس آخرین بررسی‌های خود لیست بدترین، اشتباه‌ترین و خطرناک‌ترین کارهایی که در طول روز با گوشی هوشمند خود انجام می‌دهیم را منتشر کرده‌اند.

به گزارش شهر، همه کاربران به خوبی می‌دانند که تلفن همراه امروزه به چمدان کوچک و قابل حمل هویت دیجیتالی شما تبدیل شده است که مهم‌ترین و محرمانه‌ترین اطلاعات را در خود نگه می‌دارد.

با توجه به اینکه گوشی‌های هوشمند با تمام توانمندی‌های خود قابل هک شدن هستند، بسیاری از ما کارهای امنیتی برای جلوگیری از هرگونه مشکل در این زمینه را انجام نمی‌دهیم.

به هر حال، کارشناسان مرکز protect your bubble بر اساس آخرین بررسی‌های خود لیست بدترین و خطرناک‌ترین کارهایی که در طول روز با گوشی خود انجام می‌دهیم را به قرار زیر منتشر کرده‌اند.

۱- عدم انتخاب رمز عبور برای گوشی هوشمند: 

آمارها نشان می‌دهد که ۶۲ درصد صاحبان گوشی هوشمند برای این دستگاه هیچ گونه رمز عبوری در نظر نمی‌گیرند. همچنین گفته می‌شود که صاحبان این دستگاه ۳۳ درصد بیش از دیگران با سرقت اطلاعات شخصی مواجه می‌شوند.

۲- سیستم خودکار ورود به حساب‌های بانکی و سایت‌های مالی: 

بر اساس آمار موجود ۳۲ درصد صاحبان گوشی هوشمند رمز عبور خود را در حافظه دستگاه ذخیره می‌کنند تا به صورت خودکار وارد سایت‌ها و حساب‌های مالی شوند.

۳- تهیه تصاویر شخصی، ذخیره آن در گوشی و ارسال آن‌ها به دیگران: 

بر اساس آمار موجود ۲۰ درصد نوجوانان با گوشی هوشمند از خود عکس‌های شخصی می‌گیرند و آن‌ها را از طریق پیامک یا سایت‌های آنلاین با دوستان خود به اشتراک می‌گذارند. البته ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود؛ زیرا ۱۷ درصد افرادی که این عکس‌ها را دریافت می‌کنند آن‌ها را به دست دیگران می‌رسانند.

۴- کلیک کردن روی لینک‌های موجود در ایمیل‌های ناخواسته: 

طبق آمار منتشر شده از سوی مرکز protect your bubble، حدود ۴ درصد سرقت‌های اطلاعاتی از طریق پست‌های الکترونیکی دروغین حاوی لینک‌های مخرب صورت می‌گیرد. به طور کلی روزانه ۱۵۶ میلیون پست الکترونیکی با هدف سرقت اطلاعاتی در سراسر جهان ارسال می‌شود.

۵- انتشار آنلاین تصاویر حین سفر و تعطیلات: 

بیش از ۷۵ درصد سارقان و مجرمان دستگیر شده اعلام کرده‌اند که همکاران آن‌ها با استفاده از شبکه‌های اجتماعی به اهداف خود دسترسی پیدا می‌کنند.

۶- انتشار آنلاین تصاویر بدون خاموش کردن ابزار نشان‌دهنده موقعیت جغرافیایی: 

روزانه بیش از ۵۰۰ میلیون عکس در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود.

۷- اشتراک اطلاعات شخصی با کلاهبردارانی که خود را کارمند بانک جا می‌زنند: 

اطلاعات مرکز protect your bubble نشان داد ۲۷ درصد سرقت اطلاعات از طریق تماس‌های تلفنی و کلاهبرداری از حساب‌های بانکی صورت می‌گیرد.

۸- عدم استفاده از قاب محافظ گوشی: 

طبق آمار موجود ۲۵ درصد صاحبان گوشی‌های هوشمند از قاب محافظ این دستگاه استفاده نمی‌کنند.

۹- اتصال به شبکه‌های بی‌سیم ناامن اینترنتی: 

بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۵۲ درصد کاربران از طریق گوشی هوشمند خود به شبکه‌های بی‌سیم ناامن متصل می‌شوند.

۱۰- بیمه نکردن گوشی هوشمند: 

مرکز protect your bubble در بررسی‌های خود به این نتیجه رسیده است که ۶۰ درصد کاربران به هنگام خرید گوشی جدید هیچ برنامه‌ای برای استفاده از خدمات بیمه گوشی هوشمند ندارند. 
منبع: افکار نیوز
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس