کد خبر: ۷۴۲۵۹

آخرین اخبار درباره سبد کالا

زمان توزیع سبد کالا افزایش پیدا کرد

قائم‌مقام وزیر تعاون، کار و رفاه از افزایش زمان توزیع سبد کالا تا ساعت ۲۲ خبر داد.

به گزارش شهر، قائم‌مقام وزیر تعاون، کار و رفاه گفت: برای روان‌تر شدن توزیع سبد کالا مقرر شد تعاونی‌ها ساعات توزیع را تا ساعت ۲۲ افزایش دهند، به محض اینکه ازدحام صف‌ها کاهش یابد مرحله دوم برای کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام می‌شود.

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: توزیع سبد کالا از شنبه روان‌تر خواهد شد و شهروندان به لحاظ افزایش مراکز و ساعات توزیع با شرایط بهتری سبد کالا را دریافت می‌کنند.

ابوالحسن فیروزآبادی  با اشاره به نتایج دومین نشست ساماندهی توزیع سبد کالا با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: در این نشست از تعاونی‌های بزرگ که به طور عام 80 درصد توزیع کالا را بر عهده دارند، دعوت به همکاری برای توزیع سبد کالا شده است.

وی تصریح کرد: همچنین در این نشست مسئولان حوزه ارتباطات قول مساعد دادند که ظرف چهار ساعت دستگاه‌های pos(کارتخوان) و pos بدون سیم را در اختیار تعاونی‌ها قرار دهند.

وی تعداد دستگاه‌های pos را در فروشگاه‌های توزیع سبد 2900 دستگاه اعلام کرد و گفت: به زودی  این تعداد به چهار هزار دستگاه می‌رسد.

ساعات توزیع سبد افزایش می‌یابد

فیروزآبادی با بیان اینکه، برای روان‌تر شدن توزیع سبد کالا مقرر شد تعاونی‌ها ساعات توزیع را افزایش دهند، ادامه داد: توزیع کالا از ساعت 8 صبح تا 22 شب ادامه دارد و تعاونی‌ها در دو شیفت توزیع را بر عهده می‌گیرند.

بیش از 11 میلیون سبد به تعاونی ها توزیع شده

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تاکنون 11 میلیون و 100 هزار سبد در تعاونی‌ها توزیع شده است که تا امروز یک میلیون و 400 هزار خانوار سبد خود را دریافت کرده اند.

وی با اشاره به حضور ˈعلی ربیعیˈ برای وحدت مدیریت بین وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در توزیع سبد کالا، اظهار داشت: هماهنگی لازم با بانکأ‌ها انجام شده و واحدهای سیار برای توزیع سبد کالا در اطراف شهر تهران مستقر شده‌اند که با تشکیل این واحدها مراکز توزیع افزایش می یابد.

سبد کالای کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز اعلام نشده 

فیروزآبادی گفت: سبد کالای کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز اعلام نشده است، اما به محض اینکه ازدحام صف‌ها کاهش یابد مرحله دوم برای گروه‌های یاد شده اعلام می‌شود.

وی توضیح داد: سهم عمده توزیع سبد کالای کارگران، بر عهده اتحادیه امکان است و بی‌تردید توزیع سبد کارگران با شرایط بهتری انجام می شود، زیرا مشکلات و نواقص مرحله نخست رفع خواهد شد.

وی در پایان گفت: دستگاه‌های اجرایی می‌توانند توزیع سبد کالایی را برای کارکنان خود انجام دهند که این توزیع می‌تواند از ازدحام صف‌ها بکاهد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)