کد خبر: ۷۴۴۶۵

سومین نمایشگاه فروش آثار هنرمندان معاصر در نگارخانه لاله

نگارخانه لاله پس از برگزاری موفقیت‌آمیز دو دوره «نمایشگاه فروش آثار چند نسل هنرمندان معاصر ایران»به برگزاری سومین دوره این رویداد ارزشمند اقدام کرده است.

به گزارش شهر، نگارخانه لاله پس از برگزاری موفقیت آمیز دو دوره «نمایشگاه فروش آثار چند نسل هنرمندان معاصر ایران» که با هدف توسعه فرهنگ تبادل آثار هنری، رونق اقتصاد هنر و امکان حضور آثار هنری گرانبها در فضای زندگی شهروندان شکل گرفت و همچنین با در نظر داشتن اقبال عمومی به آن، وارد سومین دوره این رویداد ارزشمند شده است .

در این رویداد بیش از 150 اثر تجسمی با همراهی و حضور 90 نفر از هنرمندان در قالب  نقاشی، طراحی، فتوآرت وچاپ دستی ارایه خواهدشد.

از شاخصه های جریان پیش رو، تنوع شیوه های هنری و بیانی منتخب هنرمندانی از 7 دهه با در نظر داشتن گرایش های مدرن و معاصر است.

همه هنرمندان حاضر با نیت توسعه فرهنگی، آثار خود را با بهایی بسیار پایین تر از قیمت واقعی بین 100 تا 600 هزار تومان ارایه نموده اند که این امر فرصتی استثنایی برای خرید آثار هنری برای علاقه مندان به وجود آورده و امید است این رویداد به ارتقای آگاهی عمومی از تحولات و تجربیات هنری معاصر یاری رسانده و تعامل هرچه بیشتر هنرمندان را در توسعه آفرینش های فرهنگی و هنری در پی داشته باشد.

 از هنرمندان حاضر در سومین رویداد می‌توان رضا بانگیز، محمد ابراهیم جعفری، مهدی حسینی، حسینعلی ذابحی، همایون سلیمی، مینا نوری، ثمیلا امیرابراهیمی، فرشته غازی راد، بهزاد شیشه گران، حمید پازوکی، نیلوفر قادری نژاد، اکبر نیکان پور، مرتضی اسدی، آنه محمد تاتاری، علی ندایی، معصومه مظفری، رضا خدادادی، فرح ابوالقاسم، احمد وکیلی، جمشید حقیقت شناس، سیروس آقاخانی، مجتبی تاجیک، جواد نوبهار، رضا هدایت، کیوان عسگری، رضا افسری، داریوش حسینی، محمد خلیلی، احمد منتظری رودبارکی، علی رضا گلدوزیان، هدی حدادی،مرتضی زاهدی، شاهو بابایی، حسین سلطانی و امیرعلی قاسمی را نام برد.

این رویداد هر 6 ماه یک بار برگزار می شود و در طی این رویدادها تاکنون علاقه مندان بسیاری با درآمدهای متوسط به مجموعه داری آثار هنری روی آورده و هر بار در انتظار رویدادی دیگر هستند.

آیین گشایش نمایشگاه روز جمعه 25 بهمن ماه از ساعت 16 تا 21 با حضور هنرمندان و دوستداران هنر برگزار می شود و نمایشگاه به مدت یکماه تا 26 اسفند ماه از ساعت 10 تا 20 دایر خواهد بود. از علاقه مندان دعوت می شود برای بازدید و خرید آثار به نگارخانه لاله، واقع در خیابان دکتر فاطمی، ضلع شمالی پارک لاله، روبروی پارکینگ طبقاتی لاله مراجعه کنند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس