کد خبر: ۷۴۴۶۷

طرحی برای بررسی علل طلاق و آسیبب‌های اجتماعی

وزارت ازدواج و طلاق به جای وزارت جوانان

یک نماینده مجلس از تدوین پیش نویس تشکیل سازمان یا وزارت ازدواج و طلاق خبر داد و گفت: با توجه به اینکه وزارت ورزش و جوانان نقش قابل توجهی در حل مشکلات اجتماعی و ازدواج جوانان نداشته است طرحی با عنوان تشکیل وزارت ازدواج و طلاق تدوین شده که این وزارتخانه می تواند جایگزین مناسبی برای وزارت جوانان باشد.

به گزارش شهر، ابراهیم نکو با بیان این مطلب گفت: طرح تشکیل وزارت ازدواج و طلاق از سوی عده ای از نمایندگان مجلس تدوین شده است و پس از بررسی بودجه، هفته آینده به هیات رئیسه مجلس اهدا می شود تا در صورت موافقت، این طرح برای بررسی به کمیسیون اجتماعی مجلس برود.

وی در پاسخ به اینکه آیا تشکیل این وزارتخانه به نوعی موازی کاری با وزارت جوانان نیست، گفت: وزارت ورزش و جوانان از زمان ادغام تبدیل به وزارت ورزش شده و در حوزه جوانان اقدام قابل توجهی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی جوانان انجام نداده است. تمرکز عمده فعالیت آنها بر روی ورزش است و جوانان مغفول واقع شده اند. این وزارتخانه می بایست در این سالها طرح هایی را برای اشتغال و ازدواج آسان جوانان ارائه می داد اما نه تنها اقدام خاصی انجام نداده است بلکه در یک سال اخیر پرداخت وام ازدواج نیز متوقف شده است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه وزارت ازدواج و طلاق به نوعی جایگزین وزارت جوانان خواهد شد، تصریح کرد: در صورت تایید هیات رئیسه مجلس و بررسی تشکیل این وزاتخانه در کمیسیون اجتماعی مجلس، می بایست وزارت جوانان از ورزش جدا شود و به جای آن وزارت ازدواج و طلاق ایجاد شود.

وی درباره دلایل تشکیل این وزارتخانه توضیح داد: تاکنون هیچ دستگاه و ارگانی به صورت مستقل نتوانسته مشکلات و آسیبهای اجتماعی جوانان را که منتهی به طلاق می شود حل کند. از سوی دیگر هر روز شاهد افزایش آمار طلاق و کاهش ازدواج در میان نسل جوان کشور هستیم که این مغایر با توصیه های مسئولان نظام برای افزایش جمعیت کشور است.

نکو ادامه داد: با تشکیل وزارت ازدواج و طلاق قطعاً راهکارهای لازم برای تشویق جوانان به ازدواج، پرداخت وام های قرض الحسنه به جوانان، بررسی علل افزایش طلاق، راهکارهای پیشگیری از طلاق و ...  مورد توجه قرار خواهد گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران