کد خبر: ۷۵۱۱۷

با حضور وزیر امورخارجه بلژیک و سفیر سوییس در تهران شکل گرفت:

روز دیپلماتیک موزه هنرهای معاصر تهران

دیدیه ریندز معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه بلژیک و جولیو هاز سفیر سوییس در تهران از نمایشگاه سیری در هنر معاصر ایران بازدید کردند.

به گزارش شهر، «دیدیه ریندز» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه بلژیک و «جولیو هاز» سفیر سوییس در تهران از نمایشگاه "سیری در هنر معاصر ایران" بازدید وبا احسان آقایی دیدار وگفت و گو کردند. در این دیدار احسان آقایی رییس موزه ضمن خوش آمدگویی، آثار به نمایش در آمده در موزه را برای وزیر امور خارجه بلژیک توضیح داد.

«دیدیه ریندز» نیز در این دیدار ابراز امیدواری کرد در شرایط جدیدی که در مناسبات سیاسی ایجاد شده، منجر به توسعه ی روابط فرهنگی و هنری دو کشور شود. و همچنین ضمن تجلیل از مجموعه ی "زروان" اثر ایرج اسکندری، جدال"خیر و شر" در این اثر را ستود و از رنگ آمیزی مبتنی بر احساس در آثار کاظم چلیپا به نیکی یاد کرد. در پایان این دیدار دوساعته احسان آقایی تعدادی از کاتالوگ های چاپ شده توسط موزه را به «دیدیه ریندز» اهداء کرد که با استقبال وی روبرو شد و او نیز کتابی از معماری تاریخی بلژیک را به آقایی اهدا کرد.       

«جولیو هاز» سفیر سوییس نیز ضمن بازدید از «نمایشگاه سیری در هنر معاصر ایران»، با رییس موزه دیدار کرد. در این دیدار علاوه بر گفت‌وگو  درباره فعالیت های هنری مشترک، احسان آقایی مشکلات و موانع ایجاد شده در خصوص بیمه ی آثار هنری را از موانع برپایی نمایشگاه های مشترک دانست. جولیو هاز نیز ضمن ابراز تأسف از مشکلات ایجاد شده اظهار داشت دولت سوییس به شدت به دنبال رفع تحریم ها علیه ایران است و ابراز امیدواری کرد بزودی این مشکلات مرتفع و فعالیت های هنری مشترک از سرگرفته شود. در پایان این دیدار نیز، آقایی تعدادی از کاتالوگ های منتشر شده توسط موزه را به آقای هاز اهدا کرد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴