کد خبر: ۷۵۱۵۸

بازتاب شکست استقلال در سايت AFC

سايت رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارشي از شکست استقلال در ليگ قهرمانان آسيا نوشت: خليل با زدن تک گل اين مسابقه، هر سه امتياز را به نام الشباب زد.

به گزارش شهر، سايت رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارشي به بررسي ديدار دو تيم استقلال تهران و الشباب عربستان پرداخت و نوشت: عماد خليل تک گل اين بازي را در دقيقه 58 به ثمر رساند تا الشباب عربستان استقلال، قهرمان ايران را با يک پيروزي يک بر صفر در اولين بازي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه آزادي شکست دهد.

بر خلاف مرحله يک‌چهارم نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا 2013 که الشباب در زمين خودي تلاش مي‌کرد و استقلال به دنبال شکار جام قهرماني بود، خليل، مهاجم فلسطيني در دقيقه 58 تمام سه امتياز را به نام ميهمان زد.

با توجه به اينکه الجزيره امارات با نتيجه سه بر دو الريان قطر را در ابوظبي شکست داد، الشباب با اين تيم در صدر جدول گروه A قرار گرفت. اين دو تيم در دومين هفته مسابقات در ورزشگاه کينگ فهد رياض به مصاف هم مي‌روند.

استقلال، دارنده دو عنوان قهرماني آسيا به دنبال جبران اين نتيجه مقابل الريان در دوحه خواهد بود و شاگردان امير قلعه‌نويي به دنبال اين هستند که حضور در نيمه‌نهايي رقابت‌ها در سال گذشته را تکرار کنند.

الشباب با وجود شکست چهار بر يک در ليگ عربستان که باعث شد اين تيم به رده چهارم سقوط کند، استفاده بهتري از توپ کرد و مهدي رحمتي، دروازه‌بان استقلال پس از تنها 9 دقيقه براي مهار ضربه وي تقلاي زيادي کرد. تيم ميزبان هشت دقيقه پيش از پايان مسابقه تصور مي‌کرد قفل دروازه الشباب را شکسته است اما حنيف عمران زاده در آفسايد قرار داشت. الشباب بيشترين استفاده را از گلي که در دقيقه 58 به ثمر رساند، برد.

استقلال به دنبال کشاندن بازي به تساوي، جلو کشيد اما در يک سوم پاياني زمين چندان خوب کار نکرد و مهدي نظري در فاصله پنج دقيقه مانده به پايان مسابقه بهترين فرصت اين تيم را با فرستادن توپ به بيرون زمين با فاصله کم از کنار دروازه از دست داد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه 12 تیر ماه 1404

مجلس شبیه‌خوانی «شبیه نور» برگزار می‌شود

دعوت فرهنگسرای اخلاق از مداحان افتخاری برای برگزاری مراسم عزاداری خانگی

عصر شعر عاشورایی «ایرانِ اباعبدالله(ع)» در فرهنگسرای رسانه

نمایش و نقد فیلم «پرواز» در فرهنگسرای ارسباران

«کارناوال» رامبد جوان از ۱۸ تیر می‌آید/ یک درام معمایی در اکران آنلاین

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۴

«اتوبوس دوست‌داشتنی» در تهران به راه افتاد

کتاب «روایت آقا» منتشر شد

اقامه عزای حسینی توسط نوجوانان در «راه نشانم بده»

ادای دین به روزهایی که مردم ایستادند و حقیقت را روایت کردند

آموزش فیلم‌سازی با موبایل ویژه نوجوانان در فرهنگسرای ارسباران

فرزند بابک بیات درگذشت

صفحه اول روزنامه‌ها- سه شنبه ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۴

دوبله فصل سوم «بازی مرکب» در نمایش خانگی

نمایش‌های تماشاخانه‌ ایران‌شهر نیم‌بها شد

کتاب‌هایی با موضوع جنگ و دفاع از وطن برای بچه‌ها

فراخوان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» منتشر شد

روایتی از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه در «لاله‎‌خیز»

موکب پذیرایی خدام الحسین (ع)  فرهنگسرای سرو در خیابان حجاب

روایت‌هایی از ساختمان شیشه‌ای در «ققنوس»/ «کادر فنی» با اجرای خیابانی

چهل‌وسومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۹ تیر ماه ۱۴۰۴

فیلم؛ رونمایی از اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)»

فیلم؛ اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)» رونمایی شد