کد خبر: ۷۵۱۵۸

بازتاب شکست استقلال در سايت AFC

سايت رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارشي از شکست استقلال در ليگ قهرمانان آسيا نوشت: خليل با زدن تک گل اين مسابقه، هر سه امتياز را به نام الشباب زد.

به گزارش شهر، سايت رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارشي به بررسي ديدار دو تيم استقلال تهران و الشباب عربستان پرداخت و نوشت: عماد خليل تک گل اين بازي را در دقيقه 58 به ثمر رساند تا الشباب عربستان استقلال، قهرمان ايران را با يک پيروزي يک بر صفر در اولين بازي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه آزادي شکست دهد.

بر خلاف مرحله يک‌چهارم نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا 2013 که الشباب در زمين خودي تلاش مي‌کرد و استقلال به دنبال شکار جام قهرماني بود، خليل، مهاجم فلسطيني در دقيقه 58 تمام سه امتياز را به نام ميهمان زد.

با توجه به اينکه الجزيره امارات با نتيجه سه بر دو الريان قطر را در ابوظبي شکست داد، الشباب با اين تيم در صدر جدول گروه A قرار گرفت. اين دو تيم در دومين هفته مسابقات در ورزشگاه کينگ فهد رياض به مصاف هم مي‌روند.

استقلال، دارنده دو عنوان قهرماني آسيا به دنبال جبران اين نتيجه مقابل الريان در دوحه خواهد بود و شاگردان امير قلعه‌نويي به دنبال اين هستند که حضور در نيمه‌نهايي رقابت‌ها در سال گذشته را تکرار کنند.

الشباب با وجود شکست چهار بر يک در ليگ عربستان که باعث شد اين تيم به رده چهارم سقوط کند، استفاده بهتري از توپ کرد و مهدي رحمتي، دروازه‌بان استقلال پس از تنها 9 دقيقه براي مهار ضربه وي تقلاي زيادي کرد. تيم ميزبان هشت دقيقه پيش از پايان مسابقه تصور مي‌کرد قفل دروازه الشباب را شکسته است اما حنيف عمران زاده در آفسايد قرار داشت. الشباب بيشترين استفاده را از گلي که در دقيقه 58 به ثمر رساند، برد.

استقلال به دنبال کشاندن بازي به تساوي، جلو کشيد اما در يک سوم پاياني زمين چندان خوب کار نکرد و مهدي نظري در فاصله پنج دقيقه مانده به پايان مسابقه بهترين فرصت اين تيم را با فرستادن توپ به بيرون زمين با فاصله کم از کنار دروازه از دست داد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
اکران و نقدِ «فرار از قصر» در سینما اندیشه
اکران آنلاین «استاد» در نمایش خانگی
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۴
کارگاه قصه و نقاشی ویژه‌ کودکان در کتابخانه علامه جعفری
بازدید سرپرست سازمان فرهنگی هنری از ۵ مرکز فرهنگی
همایش تجلیل از پیرغلامان حسینی در فرهنگسرای بهمن
مجید قیصری دبیر جایزه «جلال» شد
وقتی شفاف‌سازی مرام استاد فرشچیان را نشان می‌دهد
«قتل آقای هاورشام» در تماشاخانه ایران‌شهر به صحنه می‌رود
سینماها ۳۱ مرداد و ۲ شهریور تعطیل هستند
فیلم؛ موکب فرهنگسرای اشراق در آیین راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی
تعطیلی ۳ روزه سالن‌های نمایشی
جایزه‌ کتاب «پرانتز» فراخوان داد
«بچه‌های ابری» آماده نمایش می‌شود
صفحه اول روزنامه ها- دوشنبه ۲۷ مردادماه ۱۴۰۴
هنرجویان مریم کاظمی با «سیندرلای چینی» روی صحنه پردیس تئاتر تهران می‌روند
استقبال مخاطبان سینمای ایران از طرح سه‌شنبه‌های نیم‌بها
نشست «بررسی کاروانسراهای ثبت جهانی یونسکو ایران» در فرهنگسرای سرو
فیلم؛ آیین عزاداری و پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تهران
نقد و بررسی کتاب «صدای تاریکی» در فرهنگسرای خاوران
مقاومت ۱۲ روزه از نگاه ۵ بانوی مستندساز؛ وقتی زنان از جنگ می‌گویند
فصل جدید «وحشی» پاییز می‌آید؛ تعداد قسمت‌ها بیشتر شده است
آلبوم «یک دَمِ یار» منتشر شد؛ خوانش یک نور ناپیدا با صدای پوریا اخواص
صرفه‌جویی آب؛ موضوع مجموعه کتاب‌های جدید کانون پرورش فکری
معرفی نامزدهای بهترین کارگردانی جشن منتقدان سینما