کد خبر: ۷۵۴۲۴

اتحادیه اروپا به روسیه تا پنجشنبه مهلت داد

رهبران اتحادیه اروپا خواهان برگزاری نشست فوق‌العاده این اتحادیه طی روز پنجشنبه شدند تا به بررسی اقداماتی علیه روسیه بپردازند که شامل توقف آزادی روادید و مذاکرات همکاری‌های اقتصادی می‌شود؛ البته در صورتی که مسکو درصدد فرو نشاندن بحران در شبه جزیره کریمه نباشد.

به گزارش شهر، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا اعلام کردند که تدارک برای نشست گروه اقتصادی 8 را که قرار بود در ماه ژوئن در منطقه سوچی روسیه برگزار شود متوقف کرده‌اند.

کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا اظهار داشت که این اتحادیه تا روز پنجشنبه به روسیه مهلت داده تا صریحا نشانه‌هایی از حسن نیت از جمله تمایل برای آغاز مذاکرات و عقب نشینی نیروهای روسیه از شبه جزیره کریمه به پادگان‌های خود را نشان دهد.

اشتون تاکید کرد: آرزوی ما این است که وضعیت بهبود پیدا کند، اگر این اتفاق نیفتد مسیر مشخص است.

وی خاطرنشان ساخت که امروز (سه‌شنبه) در شهر مادرید با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه دیدار می‌کند. امروز همچنین سفرای کشورهای عضو ائتلاف ناتو قرار است دومین نشست اضطراری خود درخصوص اوکراین را برگزار کنند. این امر پس از استناد لهستان به عنوان یکی از اعضای ناتو به یکی از بندهای اساسنامه این سازمان که خواهان رایزنی در صورتی که یکی از اعضا استقلال سیاسی، تمامیت ارضی و امنیت خود را تهدید شده بداند، اتفاق می‌افتد.

در نشست اتحادیه اروپا اغلب وزرای خارجه این اتحادیه تاکید کردند که باید بر دیپلماسی تمرکز شده و مذاکرات مستقیم میان روسیه و رهبران جدید اوکراین مورد حمایت قرار گیرد. اتحادیه اروپا بزرگترین شریک تجاری روسیه است و روسیه نیز سومین شریک اقتصادی بزرگ اتحادیه اروپا است که اغلب به صادرات مواد خام نظیر نفت و گاز به این اتحادیه می‌پردازد.

فرانس تیمرمانز، وزیر امور خارجه هلند اظهار داشت: تحریم اقتصادی به همه طرف‌ها آسیب خواهد زد.

وی گفت: تبعات این تحریم برای همه بد خواهد بود اما برای روسیه خیلی بدتر از اتحادیه اروپا خواهد بود. ما می‌تونیم اگر مجبور شویم بازارهای دیگر را نیز هدف قرار دهیم اما روسیه برای پیدا کردن مشتریان دیگر برای صادرات خود با مشکل مواجه خواهد شد.

اشتون در اظهارات روز دوشنبه خود گفت: وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا به بررسی اقدامات هدفمند علیه روسیه به سبب وضعیت اوکراین پرداخته‌اند.

وی تاکید کرد: اتحادیه اروپا باید نسبت به تبعات اقدام علیه روابط دو جانبه این اتحادیه با روسیه به عنوان مثال تعلیق مذاکرات دو جانبه با روسیه درخصوص آزادی روادید و همچنین توافق همکاری جدید تصمیم بگیرد و اقدامات هدفمند بیشتری را اتخاذ کند.

اشتون گفت: اتحادیه اروپا و آن دسته از کشورهای عضو که شرکت کننده گروه هشت هستند تصمیم گرفتند تا در حال حاضر شرکت خود در فعالیت‌های مربوط به برگزاری اجلاس گروه هشت در سوچی در ماه ژوئن را تا زمانی که وضعیت به گونه‌ای شود که گروه هشت بتواند مذاکرات معنادار داشته باشد، به حال تعلیق درآورند.

همچنین وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا اعلام آمادگی کردند تا به تلاش‌های خود با جامعه بین‌الملل و نهادهای مالی بین‌المللی به ویژه صندوق بین‌المللی پول به منظور کمک به اوکراین ادامه دهند. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
شصت و ششمین نشست کانون عکاسی شفق با عنوان «معجزه‌ای برای عکاسان»
«به افتخار نوجوونی»؛ مشارکتی هدفمند در تقویت نشاط و هویت نسل نوجوان
آغاز اردو‌های مهارت‌افزایی هنری و فرهنگی در فرهنگسرای اشراق
اعلام آثار پذیرفته‌شده در بخش «دیگرگونه‌های اجرایی» جشنواره تئاتر «شهر»
معرفی و نقد آثار زینب اطهری در فرهنگسرای سلامت
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۵ آبان‌ماه ۱۴۰۴
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران