کد خبر: ۷۵۶۱۷

نادرقاضی پور : خودروسازی حیات خلوت دولت است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خودروسازی ها را حیات خلوت دولت خواند و گفت:مدیران صنعت خودرو افرادی سیاسی هستند تا صنعتی و این صنعت مهم و اثرگذار بر وضعیت اقتصادی به یک بنگاه سیاسی تبدیل شده است.

به گزارش شهر، نادرقاضی پور در رابطه با محقق نشدن افزایش کیفیت خودروهای تولید داخل و تداوم نقص فنی و حادثه آفرینی این خودروها، گفت: خودروسازی کشور زیر نظر مدیران کارآمد که بتوان آنها را خودروساز واقعی دانست، قرار ندارد و این فضای صنعتی مهم تولیدی به یک بنگاه سیاسی  و حیات خلوت دولت تبدیل شده است.

نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به 300 واحد صنعتی تولیدی زیر مجموعه یک شرکت خودروساز، تصریح کرد:  بسیاری از این واحدها مازاد بوده و کارایی و تولید خاصی ندارند و فقط  فضایی برای کسب منفعت و سودجویی اعضای هیئت مدیره ها و افزایش بی رویه و غیرمنطقی قیمت خودروها شده است.

قاضی پور عدم انضباط مالی در شرکت های خودرو ساز را  از آسیب های مشهود در این صنعت عنوان کرد و گفت:  در صورت رفع این مشکل و خرید قطعات مورد نیازبا کیفیت قابل قبول  برای تولید خودرو از طریق مزایده  قیمت خودرو 30 درصد پایین خواهد آمد.

عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر وضعیت مدیریت صنایع خودروسازی و عدم انضباط مالی این شرکت ها رفع نشود، تولید خودروهای با نقص فنی و حادثه ساز  ادامه خواهد داشت،یادآور شد: در همین راستا تحقیق و تفحص از صنعت خودرو از سوی نمایندگان مجلس در حال پیگیری است که امیدواریم نتایح این تحقیق اثر بخش باشد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران