کد خبر: ۷۵۷۸۲

راهکاری برای جلوگیری از فرار مالیاتی ورزشکاران

عضو فراکسیون ورزش مجلس، با انتقاد از پرداخت نکردن مالیات از سوی ورزشکاران و باشگاه‌های ورزشی، گفت: قانون برای همه افراد جامعه یکسان است و بدون‌شک ورزشکاران نیز باید مالیات بپردازند.

به گزارش شهر، ایرج ندیمی با انتقاد از فرار مالیاتی ورزشکاران و باشگاه‌های ورزشی،‌ افزود: بر اساس قانون مالیاتی کشور افرادی که درآمدی را از راه قراداد کسب می‌کنند موظف به پرداخت مبلغی به عنوان مالیات هستند.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی،‌ ادامه داد: ورزشکاری که مبلغ یک میلیارد تومان قرارداد می‌بندد موظف به پرداخت مالیات است این درحالی است که برخی از این بازیکنان خارج از عقد قرارداد خواهان اخذ مبالغ بیشتر هستند.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه ورزشکاران و باشگاه‌های ورزشی باید وظیفه خود را نسبت به حاکمیت به درستی ادا کنند، تصریح کرد: کسی که درآمد داشته باشد نسبت به دستگاه‌های مالیاتی وظایفی دارد که این وظیفه در زمان بستن قرارداد با توجه به نحوه و میزان آن کاملا روشن است که باید از سوی چه کسی پرداخت شود.

ندیمی با انتقاد از اینکه ورزشکانی که از وضعیت مالی خوبی برخورداند حق فرار از مالیات ندارند،‌ یادآور شد: این موارد در شرایطی اتفاق می‌افتد که ورزشکارانی که از درآمد خوبی برخوردار نیستند مشمول پرداخت مالیات می‌شوند.

وی ممنوع‌الخروجی ورزشکاران و باشگاه‌های ورزشی از کشور را از جمله راهکارها برای اجبار مالیات‌گریزان نسبت به پرداخت مالیات دانست و افزود: به طور حتم پرداخت مالیات برای همه افراد جامعه امری ضروری است و ممنوع‌الخروجی مالیات‌گریزان راهکار مناسبی برای آن‌ها به شمار می‌رود؛ همه افراد جامعه در برابر قانون از حقوق یکسان برخوردارند و بر اساس قانون نیز برای افراد  جامعه پرداخت مالیات امری تعریف شده است.

عضو فراکسیون ورزش مجلس، درباره مالیات گریزی برخی بازیکنان خارجی در کشور، گفت: در چنین مواردی باشگاه‌ها باید به سرعت پیگیری کنند تا مالیات آنها اخذ شود و به طور حتم در صورت نتیجه‌بخش نبودن این پیگیری‌ها، باشگاه موظف به پرداخت مالیات آنها است./
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است