کد خبر: ۷۶۳۵۴

بازگشت "پروتون" به ایران با 4 مدل جدید

شرکت پروتون فعالیت‌های خود در ایران را از سر می‌گیرد و اهداف بزرگی در این کشور دنبال می‌کند.

به گزارش شهر، شانموگان - مدیر منطقه خاورمیانه و شمال آفریقای شرکت خودروسازی پروتون - در مالزی گفت که طی روزهای نخست ماه آوریل هیاتی از شرکت زاگرس خودرو به مالزی سفر خواهند کرد تا مقدمات آغاز مجدد فعالیت پروتون در ایران را فراهم کنند.

وی تصریح کرد: شرکت زاگرس خودرو تحت حمایت مسوولان استان گلستان از کمک‌های مالی برخوردار شده است و مسوولان این شرکت قصد دارند تا از محل این کمک‌ها همکاری‌هایشان با پروتون را از سر بگیرند.

وی افزود: بر این اساس تولید و مونتاژ خودروهای پروتون در کارخانه شرکت زاگرس خودرو در بروجرد بار دیگر آغاز خواهد شد و قرار است در این کارخانه تا ماه اکتبر دو مدل جدید پروتون با نام‌های پرسونا و پرسونا اسپورت تولید شود.

مدیر منطقه‌ای پروتون گفت: در همین حال ما قصد داریم تا دو مدل جدید دیگر را در ایران تولید کنیم که به صورت CKD و CBU خواهند بود که این دو مدل شامل پروتون پریو و سوپریما اس خواهند بود.

وی تاکید کرد که تولید این دو مدل در ایران طی ماه‌های دسامبر سال جاری میلادی تا ژانویه سال 2015 انجام خواهد گرفت.

شانموگان در ادامه دلیل توقف فعالیت‌های پروتون در ایران را مشکلات مالی شرکت زاگرس خودرو دانست و اظهار کرد: این مشکل در حال حاضر برطرف شده است و ما می‌توانیم از امکانات تخصصی و فنی شرکت زاگرس خودرو در ایران بهره ببریم.

وی بیان کرد: ما اهداف بزرگی را در ایران دنبال می‌کنیم و قصد داریم تا از ایران به عنوان یک مرکز اصلی برای صادرات خودروهایمان به دیگر بازارها از جمله مصر، ترکیه و ترکمنستان استفاده کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
فراخوان هجدهمین دوره جایزه ادبی جلال منتشر شد
محسن قصابیان به سریال «کوری» پیوست
«سلمان فارسی» اثر منحصر به فرد جهان می‌شود؛ قول پخش تا اواسط سال بعد
حجت‌الاسلام پناهیان: عظمت اربعین باید برای جهانیان بازگو شود
نمایش و نقد انیمه «مدفن کرم‌های شب‌تاب» در فرهنگسرای ارسباران
«خان نخلستان» مجموعه داستانی درباره رئیسعلی دلواری منتشر شد
اکران و نقدِ «فیگور» در سینما اندیشه
نمایش «گیلانه» پس از ۲۱ سال با بهرام رادان
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۶ مرداد ماه ۱۴۰۴
تابستانی داغ با طعم استعدادیابی دخترانه به همت فرهنگسرای خاتم(ص)
شصت و سومین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «دکان+»
سالن «کودکان غزه» در خانه فرهنگ ابوسعید افتتاح می‌شود
ابقای شاهسواری به عنوان دبیر بخش ملی جشنواره فیلم فجر
نمایش و تحلیل انیمیشن «ربات وحشی» در فرهنگسرای ارسباران
بزرگ‌ترین سفره نذری حضرت رقیه(س) در میدان امام حسین(ع)
«سینما متروپل» بالاخره اکران می‌شود
«خط قرمز» در فرهنگسرای خاوران دیده می‌شود
بیست و هشتمین نشست کانون ادبی سما سرو با موضوع «ایران ای سرای امید»
باغ کتاب فرصت بی‌نظیر برای خدمت به شهروندان به ویژه نوجوانان
در سالروز شهادت شیخ فضل‌الله نوری کتاب «قربانی طهران» را با تخفیف بخوانید
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۵ مرداد ماه ۱۴۰۴
«طرح فینیقی» به موضع‌گیری مبتنی بر احساسات نسبت به شخصیت های سیاسی و فرهنگی هشدار می‌دهد
اشعار، آهنگسازی عالی و تلفیق خلاقانه، رمز ماندگاری آثار با مضمون میهن
تالار وحدت میزبان شاعران و اهالی موسیقی در «از ایران بخوان»‌
افتتاح «سینمای ایران برای وطن» با فیلم «خانه دوست کجاست؟»