کد خبر: ۷۶۴۳۵

مالک اطلس مال کیست؟

پس از پخش سریال پایتخت 3 کنجکاوی ها در مورد پروژه اطلس مال به شدت افزایش یافته است.

به گزارش شهر به نقل از خبرآنلاین، طی روزهای گذشته اطلاعات و اخبار متفاوتی در سایت های خبری در مورد پروژه اطلس  مال منتشر شده است. براساس آنچه در سایت رسمی شرکت اطلس مال آمده است، سهام دار اصلی این پروژه بانک انصار است. بانک انصار نیز وابسته به بنیاد تعاون سپاه و در دسته موسسات مالی وابسته به سپاه است.

در همین حال سایت خبری ستاره نیوز در گزارش مفصلی اطلاعاتی در مورد ابعاد فنی و مالکیت این پروژه منتشر کرده است. در این گزارش آمده است:« شرکت ایرانیان اطلس ابتدا با نام شرکت بازرگانی و صنعتی ایران اطلس (سهامی خاص) با هدف انجام فعالیت های بازرگانی ، صنعتی و تولیدی در تاریخ 9/2/1365 تحت شماره 59784 به ثبت رسید. این شرکت از سال 1384 با توجه به نیاز کشور به ارتقاء کیفیت و افزایش سرعت پروژه های ساختمانی، فعالیت های خود را با تمرکز بر سرمایه گذاری در حوزه ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری دنبال نموده است. در پی تغییرات بوجود آمده در ماموریت، ساختار، راهبردها و رویکردکلان مدیریتی ، نام شرکت به - شرکت ایرانیان اطلس- تغییر یافته است . شایان ذکر است تقریبا تمامی سهام شرکت متعلق به بانک انصار (سهامی عام ) است.»

شرکت ایرانیان اطلس به عنوان مجری اصلی پروژه اطلس مال نیز دردسته موسسات بزرگ ساختمانی کشور به شمار می آید که طی چهار سال گذشته اصلی ترین پروژه های کاریش را از دولت قبل جذب کرده بود. این شرکت در پروژه متروی حقانی، پیمانکار همکار قرارگاه سازندگی خاتم به شمار می آید.

این شرکت براساس آنچه در اساسنامه اش ذکر شده در امور ساخت و ساز، ارائه خدمات، سرمایه گذاری درصنعت ساختمان و املاک  فعالیت دارد.

اطلس مال یکی از پروژه های بزرگ «مراکز فروش» است که فعالیت های تبلیغاتی خود را از سال گذشته و با نصب بیلبورد در خیابان های تهران آغاز کرد. این پروژه مربوط به تاسیس بزرگترین فروشگاه زنجیره ای فعلی ایران است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

پنجاه و هفتمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «یک هدیه از یک دوست»

کارگاه انتخاب ساز برای کودکان و نوجوانان در فرهنگسرای ارسباران

هفته فیلم روسیه در باغ کتاب تهران

بزرگداشت حسن پورشیرازی و فرشته صدرعرفایی در جشن منتقدان سینما

شصتمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

«باغ عدن» و «بالزی» در تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌روند

آروند دشت‌آرای «ماهی بلژیکی» را روی صحنه می‌برد

نمایشگاه اشیاء قدیمی و صنایع‌ دستی تهران باز شد

بیست و هفتمین نشست کانون ادبی سما سرو در فرهنگسرای سرو

صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۴

نقد کتاب «از انسان هنرمند تا هنرمند معنوی» در فرهنگسرای اندیشه

«پیرپسر» از چهارشنبه روی پرده سینماها می‌رود؛ رونمایی از پوستر جدید

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری