کد خبر: ۷۶۵۳۳

انتقاد حاج رضایی به مدیریت در فوتبال

کجاي دنيا به بازيکنان به جاي پول ميلگرد مي‌دهند

کارشناس فوتبال ايران مي‌گويد آيا کشوري که توانست جلوي عراق متجاوز بايستد، توان مقابله با فساد در فوتبال را ندارد.

به گزارش شهر،  امير حاج رضايي با بيان اين که انتصاب مديران غير فوتبالي، ضربات زيادي به فوتبال وارد کرده است، اظهار کرد: زماني که مديرعامل قبلي باشگاه پرسپوليس بر سر کار آمد، واقعا جامعه حيرت‌زده شده که چگونه يک مديري از يک حوزه‌اي غير فوتبالي به فوتبال مي‌آيد و مديريت باشگاه پر طرفدار پرسپوليس را برعهده مي‌گيرد. بعد از يک مدت زمان که اين جريان ادامه داشت، تنش‌هايي ايجاد شد و جامعه فوتبال واضح و حقايق زيادي را عنوان کرد. حاصل هم اين است که از آقاي رويانيان به زمين مانده است.

 وي همچنين افزود: بازيکن بايد تابع باشگاه باشد. وقتي عدم آشنايي مديران با فوتبال باعث مي‌شود از کيسه ناچيز مردم، ‌اين همه هزينه شود، بازيکن هم مي‌گيرد. من در اينجا به بازيکن معترض نيستم، من به مديريت نقد و اعتراض دارم که پول‌هاي هنگفتي را به بازيکنان پرداخت مي‌کند. اين پرداخت‌ها باعث مي‌شود باشگاه‌هاي ديگر هم تحت الشعاع قرار گيرند و قيمت فوتباليست‌ها به صورت عجيب و ناعادلانه‌اي بالا مي‌رود. در نتيجه‌ فوتباليست دچار توهم مي‌شود و تصور مي‌کند اين حق اوست و صحبت‌هايي را عنوان مي‌کند که بار منفي براي جامعه دارد. جامعه اي که اکثر مردم آن زير فشار مشکلات اقتصادي زندگي مي‌کنند .

وي تصريح کرد: فوتباليستي مصاحبه مي‌کند که من 50 ميليون تومان وام گرفتم تا خرج خانواده‌ام را بدهم. فوتباليست ديگري مي‌گويد 850 ميليون خانه خريده‌ام و پول پرداخت آن را ندارم. اين بي عدالتي و اين ناديده گرفتن مردم حاصلش اين مي‌شود که 70 ميليارد تومان بدهي مي‌ماند و 100 ميليارد هم هزينه شده و طي يک فرايند چند ساله جام هم دريافت نشده است.

اين کارشناس فوتبال در ادامه صحبت‌هاي خود، اظهار کرد: فوتباليست‌هاي ما به جز استثناهايشان، نه ظرفيت فرهنگي و نه ظرفيت مالي دارند در حالي که کارمندي که 30 سال کار کرده 25 سال هم است که بازنشسته شده، يعني بعد از 55 سال ، 503 هزار تومان عيدي دريافت مي‌کند. اگر ظرفيت فرهنگي ميان بازيکنان وجود داشته باشد اين گونه صحبت نمي‌کنند. ارقامي را عنوان مي‌کنند که حتي در روياهاي مردم دست نيافتني است. چرا وزارتخانه اين مديران بي تدبير را انتخاب مي‌کند که مبالغ نجومي را به فوتباليست‌ها بدهند؟!

وي يادآور شد: از آنچه من در برنامه «90» اين هفته ديدم، مشخص نبود چه کسي حرف راست مي‌زند! در تمام دنيا فوتباليست‌ها درآمد زيادي دارند و طبعا در ايران هم اين قضيه پا برجاست. اما من يادم مي‌آيد زماني که ديوار برلين برداشته شد، اقتصاد آلمان به شدت زير فشار قرار گرفت. پيشنهادات زيادي مطرح شد، از جمله اين که دستمزد فوتباليست‌ها را کاهش دهيم. در اين ميان اشتفان افنبرگ موضع گرفت که چرا از فوتباليست‌ها کم کنند؟! چرا اين از کار افتاده‌ها و بيکاران اين پول را ندهند؟! فرانتس بکن بائر، مديرعامل باشگاه بايرن‌ مونيخ مصاحبه کرد و گفت اين نظر شخصي اشتفان افنبرگ است و ما با کم کردن دستمزد فوتباليست‌ها موافقيم. آنهايي که از کار افتاده و بيکار هستند در اين کشور زندگي مي‌کنند و حق طبيعي آنها است از درآمدهاي ملي استفاده کنند. شما اين موضع‌گيري فرهنگي را نگاه کنيد و با رفتاري که در اينجا شده مقايسه کنيد. مردم ما عاشق فوتبال هستند، اما از بيت المال ناعادلانه خرج اين فوتبال مي‌شود.

حاج رضايي اضافه کرد: به طور کلي از سرچشمه دچار مشکل هستيم. اگر يک مدير توانمند، يک مدير توانمند را انتخاب کند اين مشکلات رخ نمي‌دهد. شما نگاه کنيد مس کرمان سقوط کرد. مديراني که هزينه کردند و چهار مربي را سر کار آوردند چه پاسخي دارند؟! اين ناتواني مديران را نشان مي‌دهد. اگر مديران توانمند فوتبال ما را اداره نکنند اگر قوانين سخت و انعطاف ناپذير و باز دارنده تدوين نشود، اين روند کماکان ادامه خواهد داشت. ما مقابل عراق متجاوز ايستادگي کرديم، اما نمي‌توانيم جلوي اين جريان را بگيريم؟! يا نمي‌خواهيم يا واقعا نمي‌توانيم؟ من فکر مي‌کنم همه اين مشکلات به خاطر اين است که عاشقان فوتبال را کنار گذاشتند و کاسبان را سر کار آوردند.

وي تصريح کرد: کجاي دنيا به بازيکنان به جاي پول ميلگرد مي‌دهند؟ اين واقعا در دنيا تمسخرآميز است.

حاج رضايي در پايان خاطر نشان کرد: اگر اين داستان‌ها ادامه پيدا مي‌کند، فوتبال ايران به سوي خاموش مي‌رود بنابراين مي‌خواهم بگويم اين موضوع مي‌تواند يک موضوع تحليلي باشد و مي‌تواند در ايسنا درباره آن بحث شود. اميدوارم حوزه‌هاي تخصصي ديگر بيايند و راهکار ارائه دهند. به هر حال بايد مقابل اين جريان خانمان سوز ايستاد. يک بازيکن به اندازه زحمت يک ميليون نفر از مردم ايران پول گرفته است. اين گونه سنگ روي سنگ بند نمي‌شود. من اميدوارم خبرگزاري دانشجويان ايران، باني اين امر خير شود تا اين هرج و مرج حاکم بر فوتبال ايران کاهش يابد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«یزدان» از هفته آینده به شبکه سه می‌رسد/ نام سریال هادی تغییر کرد

نشست جمع‌خوانی کتاب «پایی که جا ماند» در کتابخانه تلاش

رونمایی آلبوم موسیقی «عشق و نفرت» در فرهنگسرای ارسباران

«آقای قصه‌گو» در حال تولید/ حمید جبلی برای بچه‌ها سریال می‌سازد

نشست گفت‌وگوی نوجوانان درباره کتاب «راز رسانه» در فرهنگسرای اشراق

رونمایی از پوستر نمایشگاه کتاب؛ زنده نگه داشتن نام ایران با کتابخوانی!

فراخوان عضویت در حلقه نمایشنامه‌خوانی فرهنگسرای عطار نیشابوری در فصل بهار

«دختر یعنی امید»؛ جشن روز دختر در خانه فرهنگ گرمدره

اردوی ویژه در فرهنگسرا‌های پایتخت برای ۱۰ هزار دختر نوجوان

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

نمایش و نقد «مجمع کاردینال‌ها» در سینما اندیشه

پنجاه و چهارمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۷ اردیبهشت‌ماه

نمایشگاه لوگو نام «نام و نشان» در ایستگاه مترو شهید بهشتی (ره)

خوانش گروهی کتاب «خاله بازی» در کتابخانه دکتر شریعتی

هفته گرافیک با افتتاح ۳ نمایشگاه آغاز می‌شود

«غلبه بر دلشوره‌ها» در پاتوق کانونی فرهنگسرای فردوس

نمایشگاه گروهی نقاشی «هایکا» در نگارخانه کلک خیال

دختران ایران و غزه در دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج)

پنجاه و یکمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «من زمینم تو درخت»

اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹ برپا شد

تماشای یک اردیبهشت موسیقایی در ایران عزیز؛ برنامه کنسرت‌ها اعلام شد

نویسنده مصری بوکر عربی ۲۰۲۵ را به خانه برد

شروع انبارگردانی در سروستان/ تعطیلی موقت کتابفروشی بزرگسال

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴