کد خبر: ۷۶۵۹۰

نمایش فیلمی از نرگس آبیار در لس آنجلس

فیلم سینمایی «اشیا از آنچه در آینه می‌بینید به شما نزدیک‌ترند» ساخته نرگس آبیار در لس آنجلس روی پرده می‌رود.

به گزارش شهر، اولین فیلم بلند داستانی نرگس آبیار ۱۱ اردیبهشت ماه امسال در جشنواره آسیاپاسیفیک لس آنجلس اکران می‌شود. به گزارش روابط عمومی موسسه هنر ماندگار، گلاره عباسی و حسام بیگدلو دو بازیگر اصلی فیلم سینمایی «اشیا از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک ترند» به عنوان نمایندگان این اثر سینمایی در جشنواره آسیاپاسیفیک که در شهر لس آنجلس آمریکا برگزار می شود، حضور می یابند.

فیلم سینمایی «اشیا از آنچه در آینه می‌بینید به شما نزدیک‌ترند« به تهیه کنندگی ابوذر پورمحمدی و محمدحسین قاسمی در سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر در بخش نگاه نو شرکت داشت و مورد توجه منتقدین و اهالی سینما قرار گرفت. این فیلم همچنین پیش از این در حضور جهانی در جشنواره های مختلف دیگر همچون  شانگهای در بخش اصلی حضور داشته و با استقبال منتقدین مواجه شد.


گلاره عباسی، حسام بیگدلو، مهران رجبی، امیر غفارمنش، گیتی معینی، رامسین کبریتی و … بازیگران اصلی این اثر سینمایی را تشکیل می‌دهند. جشنواره فیلم آسیا پاسیفیک از جمله جشنواره های هنری است که هرسال در یکی از کشورهای عضو فدراسیون بین‌المللی اتحادیه تهیه‌کنندگان فیلم (فیاپف) که از سوی انجمن کارگردانان این فدراسیون برای میزبانی تعیین می‌شود، بر‌گزار می‌شود. این جشنواره که از سال ۱۹۵۴ آغاز به‌ کار کرده است، به سینمای کشورهای آسیایی و جزایر اقیانوس آرام اختصاص دارد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)