کد خبر: ۷۶۷۲۵

مرگ 3 ایرانی بر اثر استفاده از قرص لاغری ماهواره‌ای

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از مرگ سه نفر از هموطنانمان به دلیل استفاده از فرآورده‌های غیرمجاز دارویی که در ماهواره تبلیغ می شوند، خبر داد.

به گزارش شهر، دکتر رسول دیناروند بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری سازمان غذا و دارو اظهار داشت: متاسفانه مردم ما شایعات را خیلی سریعتر از واقعیت ها می پذیرند که نمونه آن را می توان در استفاده از محصولاتی عنوان کرد که در ماهواره ها تبلیغ می شود.

وی با اشاره به مرگ سه نفر از هموطنانمان بر اثر استفاده از فرآورده غیرمجاز Herbal Slimming اظهار داشت: این فرآورده غیرمجاز که در ماهواره تبلیغ می شود دارای مواد غیرمجازی است که استفاده از آن موجب عارضه های خطرناکی می شود که مرگ سه نفر از هموطنانمان به دنبال استفاده از این محصول برای لاغری اتفاق افتاده است.

معاون وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه مردم نمی بایست به محصولات و فرآورده های غیرمجازی که در ماهواره ها تبلیغ می شود، توجه کنند، اظهار داشت: آنچه مسلم است این قبیل محصولات و فرآورده ها به هیچ عنوان مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیستند و توسط نمایندگی های غیرمجاز به دست مردم می رسد.

دیناروند در ادامه در واکنش به موضوع استفاده از ماده سفیدکننده در شیر مصرفی اظهار داشت: این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و مردم با خیال راحت شیر مصرف کنند.

وی تاثیر شایعات را در کاهش سرانه مصرف شیر مورد اشاره قرار داد و گفت: چنین اخبار و شایعاتی نباید منجر به کاهش مصرف شیر در کشور شود.

معاون وزیر بهداشت همچنین در مورد برنج های مورد استفاده در سبد کالا که عنوان شده دارای آلودگی هستند، گفت: اصلا چنین موضوعی صحت ندارد برنجی که از مبادی مجاز وارد کشور می شود مطمئنا آزمایش و کنترل شده و هیچ گونه آلودگی ندارد.

دیناروند در عین حال افزود: البته برنج هایی در بازار هستند که آلودگی دارند، اما این برنج ها از مبادی غیرمجاز و به صورت قاچاق وارد کشور شده است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است