کد خبر: ۷۷۷۶۲

مربي تيم ملي: ديدارهاي تدارکاتي مهم نيست

مربي پرتغالي تيم ملي گفت: در واقع ديدارهاي درون اردويي را براي برد و باخت انجام نمي دهيم و نتيجه بازي ها براي ما مهم نيست.

به گزارش شهر، به نقل از سايت رسمي فدرسيون، اوسيانو درباره شرايط بازيکنان در اردوي آفريقاي جنوبي گفت: در تلاش هستيم تا شرايط فيزيکي و سطح آمادگي بدني بازيکنان را افزايش دهيم و آنها را به حالت ايده آل مسابقات جام جهاني نزديک کنيم. با توجه به تجربه بين المللي ما در مسابقات جام جهاني، بازيکنان تيم ملي بايد در سطح بسيار بالايي از آمادگي جسماني قرار بگيرند چرا که در اين مسابقات سطح آمادگي بدني بازيکنان تيم هاي حاضر، عامل بسيار تاثيرگذاري بر نتيجه گيري تيم ها است و براي رقابت با آنها بايد بتوانيم خودمان را به آنها نزديک کنيم. دغدغه اصلي ما در اين اردو شيوه هاي بهبود شرايط بدني بازيکنان بود و در کنار آن هم توجه ويژه اي به برنامه هاي تاکتيکي و هماهنگي بين بازيکنان داشتيم.

وي در پاسخ به اين سوال که بازي هاي درون اردويي با تيم هاي ليگ برتر آفريقا را چگونه ارزيابي مي کنيد، گفت : فکر مي کنم بازيکنان با همه وجود مي خواهند پيشرفت کنند و براي پيشرفت تلاش بسيار زيادي مي کنند. اين همان چيزي است که براي کادر فني کاملا مشهود است. در واقع ديدارهاي درون اردويي را براي برد و باخت انجام نمي دهيم و نتيجه بازي ها براي ما مهم نيست. هدف ما اين بود که بازيکنان در شرايط آب و هوايي يک کشور آفريقايي قرار بگيرند و تجربه بازي با بازيکنان آفريقايي را کسب کنند.

مربي تيم ملي در پايان گفت: به نظر من اين اردو اولين مرحله از آشنايي بازيکنان با سبک بازي بازيکنان آفريقايي بود و مطمئنا در اين فرآيند بهبود بخشيدن فيزيکي بازيکنان بيشترين موضوع مد نظر ما بود تا بازيکنان به حالت ايده آل برسند و با سبک بازي فيزيکي و بدني بازيکنان آفريقايي آشنا شوند. باز هم تاکيد مي کنم که اين اردو، در واقع نخستين مرحله از آمادگي بازيکنان است و به هيچ عنوان نتيجه بازي ها براي ما اهميت ندارد. هدف ما از حضور در آفريقا ارزيابي، بررسي شرايط و ارتقاي توانايي جسماني بازيکنان بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران