کد خبر: ۷۷۸۲۰

استقبال مردم از خاطرات روحانی در نمایشگاه کتاب

همه نسخه های عرضه شده از جلد اول کتاب "خاطرات دکتر حسن روحانی (انقلاب اسلامی 1341-1357 )" در دو روز اول نمایشگاه کتاب تهران به فروش رفت.

به گزارش شهر، امسال برای اولین بار مجموعه ای از آثار مکتوب حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه شده است. از مجموعه آثار منتشر شده رئیس جمهور 6 عنوان منحصرا در غرفه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران عرضه شده اند.

عناوین این کتاب ها به شرح زیر است:

کتاب "سن اهلیت و مسئولیت قانونی؛ در فقه اسلامی و نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران"  مجموعه سه جلدی" اندیشه های سیاسی اسلام"، "امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای"، جلد اول کتاب "خاطرات دکتر حسن روحانی (انقلاب اسلامی 1341-1357 )"، "امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران"، و "مقدمه ای بر تاریخ امامان شیعه"

ناشر همه 6 کتاب مذکور به جز کتاب اندیشه های سیاسی اسلام" که انتشارات کمیل آن را چاپ کرده است، مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

همچنین بر اساس اعلام مسئولان غرفه مربوطه، در حال حاضر تمامی مجلدات عرضه شده از کتاب های "خاطرات دکتر حسن روحانی (انقلاب اسلامی 1341-1357 )"، "امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران"، و "مقدمه ای بر تاریخ امامان شیعه" با استقبال بازدیدکنندگان از نمایشگاه و در دو روز اول به فروش رفته است.

در حال حاضر هم بیشترین استقبال از کتاب "امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای" که رئیس جمهور در آن مواضع خود را در خصوص برنامه هسته ای صریحا اعلام کرده است، صورت می گیرد.

کتاب های روحانی در بخشی ویژه در غرفه سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری نهاد ریاست جمهوری به معرض فروش گذاشته شده اند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)