کد خبر: ۷۸۲۶۷

مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره تئاتر بازنگری می‌شود

ایرج راد مدیرعامل خانه تئاتر با اشاره به جلسه ای که با محمد حسین ایمانی خوشخو رییس کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی داشته است، عنوان کرد در این جلسه درباره دلایل اجرایی شدن برخی مصوبات و همچنین بازنگری در آنها بحث و تبادل نظر شده است.

به گزارش شهر،ایرج راد مدیر عامل خانه تئاتر درباره جلسه‌ای که با محمدحسین ایمانی خوشخو رییس کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی داشته است، گفت: برای پیگیری اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه تئاتر به تازگی نشستی با دکتر ایمانی خوشخو از اعضای این شورا داشتیم.

وی افزود: البته پیش از این نیز با وی در این‌باره صحبت کرده و حتی دو سال قبل نیز با محمدرضا مخبر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در همین زمینه جلسه گذاشتیم که این جلسات به ریاست دکتر ایمانی خوشخو ادامه پیدا کرد و انشاالله قرار است به نتیجه قابل قبولی دست پیدا کنیم.

مدیرعامل خانه تئاتر با اشاره به اینکه به نظر می رسد این روزها فضا برای تجدیدنظر روی مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه تئاتر آماده‌تر است، بیان کرد: چون چند سال از تصویب این مصوبات گذشته است اگر تغییراتی در آنها ایجاد و یا بندهای جدیدی به آنها افزوده شود قطعا به نفع تئاتر و هنرمندان ما خواهد بود. البته نظر من در جلسه ای که داشتیم این بود که همان مصوبات گذشته را پیگیری کنیم و بیشتر علت عدم اجرایی نشدن آنها را جویا شویم و سپس در مواردی بندهایی را اضافه و یا جرح و تعدیلی در برخی از مصوبات به وجود آوریم.

راد در پایان صحبتهایش عنوان کرد: قرار شد آقای ایمانی خوشخو به طور دقیق این مصوبات را مطالعه و بررسی کند و در جلسه ای که سه‌شنبه 23 اردیبهشت ماه خواهیم داشت نقطه نظراتش را در این مورد بیان کند. امیدوارم این امکان فراهم شود تا ما بتوانیم این مصوبات را قسمت به قسمت بررسی کنیم تا دوباره شکل اجرایی به خود بگیرند.

مدتهاست که هنرمندان تئاتر کشور پیگیر دلایل عدم اجرایی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد تئاتر هستند و هیات مدیره خانه تئاتر نیز جلساتی در این مورد برگزار کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
حامد همایون: چیزی دلنشین‌تر از یک همخوانی زیبا و دورهمی شاد نیست
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران