کد خبر: ۷۸۳۱۸

انتقاد وزیر نفت از خودروسازان داخلی

وزیر نفت در برنامه تلویزیونی شبکه یک سیما بار دیگر با انتقاد از خودروسازان کشور، تصریح کرد: در شرایط فعلی خودروهای گران و با مصرف بالای سوخت در اختیار مردم قرار می گیرد که این موضوع به صلاح اقتصاد انرژی کشور نیست.

به گزارش شهر ، وی در بخشی از سخنان خود  با یادآوری اینکه یکی دیگر از سیاست های در دست اجرای مجموعه صنعت نفت بهینه سازی مصرف انرژی در تمامی حوزه ها به ویژه ناوگان حمل و نقل کشور است، گفت: بر این اساس نوسازی ناوگان خودروهای سنگین دیزلی به ویژه کامیون ها در دستور کار قرار گرفته که می تواند زنجیره ای از اشتغال را در کل کشور به همراه داشته باشد.

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید در این برنامه تلویزیونی بار دیگر با انتقاد از خودروسازان کشور، تصریح کرد: در شرایط فعلی خودروهای گران و با مصرف بالای سوخت در اختیار مردم قرار می گیرد که این موضوع به صلاح اقتصاد انرژی کشور نیست.

این مقام مسئول با اشاره به هدف گذاری برای تولید خودروهای ارزان و کم مصرف، اظهار داشت: اگر خودرویی به جای ۱۰ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر پیمایش بین ۴ تا ۵ لیتر مصرف کند اگر قیمت بنزین را هم به ۲ هزار تومان افزایش بدهیم باز هم برای مردم توجیه دارد.

زنگنه با یادآوری اینکه با سیاست های فعلی شرکت های خودروساز امکان مشارکت و حضور بخش خصوصی در صنعت خودروسازی و تولید خودروی ارزان و کم مصرف وجود ندارد بیان کرد: حتی این موضوع هم در صنعت خودروهای سنگین و کامیون سازی هم صادق است.

وی در ادامه با اشاره به مذاکرات انجام گرفته با وزیر صنعت معدن و تجارت برای تولید ۲۰ میلیون بخاری کم مصرف، تاکید کرد: با تولید این بخاری ها می توان در مصرف گاز به میزان قابل توجهی صرفه جویی کرد و هزینه مردم هم برای خرید انرژی بیشتر کاهش یابد.

زنگنه مجموع این هزینه های سرمایه گذاری برای بهینه سازی مصرف انرژی در حوزه های حمل و نقل، خانگی، شبکه ریلی و توسعه ناوگان مترو و قطار درون شهری را ۳۰ تا ۴۰ میلیارد دلار اعلام کرد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه لوگو نام «نام و نشان» در ایستگاه مترو شهید بهشتی (ره)

خوانش گروهی کتاب «خاله بازی» در کتابخانه دکتر شریعتی

هفته گرافیک با افتتاح ۳ نمایشگاه آغاز می‌شود

«غلبه بر دلشوره‌ها» در پاتوق کانونی فرهنگسرای فردوس

نمایشگاه گروهی نقاشی «هایکا» در نگارخانه کلک خیال

دختران ایران و غزه در دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج)

پنجاه و یکمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «من زمینم تو درخت»

اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹ برپا شد

تماشای یک اردیبهشت موسیقایی در ایران عزیز؛ برنامه کنسرت‌ها اعلام شد

نویسنده مصری بوکر عربی ۲۰۲۵ را به خانه برد

شروع انبارگردانی در سروستان/ تعطیلی موقت کتابفروشی بزرگسال

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

رونمایی از کتاب صوتی «کی بود کی نبود» با صدای ثریا قاسمی در فرهنگسرای ارسباران

«نزدیکِ صبح» شعرهای سپید کوتاه‌ با موضوع فلسطین منتشر شد

سی و هشتمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

داوری آثار جایزه جهانی «شهر شعر» با مشارکت ۵۰ داور شاخص

صابر ابر و الهام کردا دوباره همبازی می‌شوند

علیرضا داوودنژاد با این فیلم مدرن خود، گویی یک جوان سینماگر ۲۵ ساله است

فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه این هفته تهران

مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق(ع) در میدان امام حسین(ع)

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۳ اردیبهشت‌ماه

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا