کد خبر: ۷۸۷۳۷

کميته‌ واگذاري‌ استقلال‌ و پرسپوليس‌ تشکيل‌ مي‌شود

معاون پارلماني وزارت ورزش و جوانان گفت: در بحث واگذاري دو باشگاه استقلال و پرسپوليس از يکي دو هفته ديگر کميته‌اي را تشکيل مي‌دهيم که نمايندگان سازمان خصوصي‌سازي و مجلس هم در آن حضور دارند تا ساز و کار واگذاري اين دو باشگاه را مشخص کنيم

به گزارش شهر، امير رضا خادم در توضيح بحث شفاف‌سازي قراردادها در فوتبال اظهار داشت: وزارت ورزش در قرارداد بازيکنان دخالتي نکرده‌ است. در واقع اين پيشنهاد تخصصي سازمان ليگ و اهالي فوتبال بوده و هدف ما نظام‌مند کردن و شفاف‌سازي هزينه‌هاي فوتبال است. آنچه ما از فدراسيون و سازمان ليگ خواسته‌ايم همين شفاف‌سازي هزينه‌هاي فوتبال است و اينکه اگر پولي از بودجه دولتي صرف مي‌شود بي‌حساب و کتاب نباشد.

 وي ادامه داد: ما در بحث قرارداد بازيکنان دخالتي نداريم بلکه آنچه سازمان ليگ به ما پيشنهاد داده سقف هزينه باشگاه است که حسابرس دارد و سازمان بازرسي بر آن نظارت مي‌کند. تمام بحث ما همين يک جمله يعني شفاف‌سازي هزينه در فوتبال است. ساير مسائل مباحث تخصصي است که نه به آن ورود مي‌کنيم و نه صلاحيت ورود به آن را داريم.

نماينده تام الاختيار وزير ورزش در واگذاري دو باشگاه پرسپوليس و استقلال يادآور شد: سازمان ليگ به ما اعلام کرده بحث سقف هزينه باشگاه‌ها موضوعي است که در اروپا هم دنبال مي‌شود و حتي پلاتيني نيز اين مسئله را پيگيري مي‌کند.

خادم در مورد واگذاري دو باشگاه استقلال و پرسپوليس به بخش خصوصي گفت: به طور حتم تا پايان سال شرايط کامل حقوقي براي واگذاري استقلال و پرسپوليس از طريق سازمان خصوصي‌سازي را فراهم مي‌کنيم و بعد از آن وزارت ورزش و جوانان ديگر وظيفه‌اي ندارد و اين واگذاري از طريق وزارت اقتصاد و سازمان خصوصي‌سازي انجام خواهد شد.

وي تصريح کرد: در بحث واگذاري دو باشگاه استقلال و پرسپوليس از يکي دو هفته ديگر کميته‌اي را تشکيل مي‌دهيم که نمايندگان سازمان خصوصي‌سازي و مجلس هم در آن حضور دارند تا ساز و کار واگذاري اين دو باشگاه را مشخص کنيم اما به طور قطع اين واگذاري در اين فصل انجام نخواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران