کد خبر: ۸۱۲۰۲

دیدار صلاحی با شاعران و نویسندگان؛

هزینه کردن برای فرهنگ و هنر، سرمایه‌گذاری است

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در دیدار با گروهی از نویسندگان و چهره‌های فرهنگی تعدد جشنواره‌ها را نوعی آفت و هزینه کردن هدفمند در حوزه فرهنگ و هنر را سرمایه‌گذاری دانست.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمود صلاحی هفته گذشته در ادامه دیدار با هنرمندان میزبان جواد محقق و حسین اسرافیلی شاعران پیشکسوت، راضیه تجار نویسنده و دبیر انجمن قلم ایران، محمدرضا بایرامی نویسنده دفاع‌مقدس و حجت الاسلام محمدرضا زائری نویسنده و فعال فرهنگی بود. 

وی در این دیدار ضمن استقبال از برگزاری نشست‌های منظم با هنرمندان رشته‌های مختلف گفت: همه هنرمندان، از سازمان فرهنگی هنری مطالباتی دارند. برخی از این خواسته‌ها، به‌حق و برخی از عهده ما خارج است؛ تمام تلاش ما بر این است که بتوانیم انتظارات به‌حق هنرمندان را برآورده کنیم.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به پیشنهاد برگزاری جشنواره شعر و داستان شهر گفت: خوشبختانه یا متاسفانه در کشور ما جشنواره‌های زیادی برگزار می‌شود که این تعدد، نوعی آفت است. هدف ما از برگزاری هر جشنواره باید مشخص باشد. باید یک حرکتی شکل بگیرد و در ادامه آن حرکت، جشنواره برگزار شود.
 
صلاحی با انتقاد از برگزاری جشنواره‌های متعدد در کشور افزود: به عنوان مثال می‌توان چند سال کلاس‌ها و کارگاه‌های شعر برگزار کنیم. در انتهای این کلاس‌ها، هنرجویان شعرهای خودشان را برای ما ارسال کنند تا ما بتوانیم یک جشنواره‌‌ای هدفمند و تاثیرگذار برگزار کنیم. صرف اینکه بگوییم می‌خواهیم جشنواره شعر و داستان برگزار کنیم، خوب نیست.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: باید هدف داشته باشیم و اگر این هدف جدی است، می‌توانیم برای برگزاری جشنواره هزینه کنیم. چرا که هزینه کردن برای فرهنگ و هنر، سرمایه‌گذاری است؛ به شرطی که این هزینه برای جشنواره‌ای قوی و قدرتمند باشد.

در پایان این نشست مقرر شد، جلسات مشترکی با حضور امیر عبدالحسینی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و فعالان فرهنگی هنری برگزار و نسبت به هدف‌گذاری برگزاری جشنواره‌های شعر، طنز و داستان تهران، هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی شود.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«به افتخار نوجوونی»؛ مشارکتی هدفمند در تقویت نشاط و هویت نسل نوجوان
آغاز اردو‌های مهارت‌افزایی هنری و فرهنگی در فرهنگسرای اشراق
اعلام آثار پذیرفته‌شده در بخش «دیگرگونه‌های اجرایی» جشنواره تئاتر «شهر»
معرفی و نقد آثار زینب اطهری در فرهنگسرای سلامت
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۵ آبان‌ماه ۱۴۰۴
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴