کد خبر: ۸۱۳۶۴

برگزیدگان مسابقه «بگو سیب» معرفی شدند

۵ نفر برتر مسابقه عکاسی با تلفن همراه «بگو سیب» امروز با برگزاری مراسمی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، معرفی شدند.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری هنری شهرداری تهران، مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقه عکاسی با تلفن همراه «بگو سیب» امروز ۲۸ اردیبهشت با حضور نفرات برتر مسابقه و مهدی محمدی مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.

در این مراسم، محمدحسین شریفی، پریسا قهرمانی‌فرد، زهرا مریدی، زهرا صادقی‌صدر و شیما حاج‌کاظمیان به عنوان برندگان مسابقه معرفی شدند.

برگزیدگان مسابقه «بگو سیب» معرفی شدند

مهدی محمدی مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این مراسم با اشاره به بخشی از فعالیت‌های این سازمان در حوزه فضای مجازی، گفت: شبکه‌های اجتماعی از پدیده‌‏های جدیدی در عرصه ارتباطات است که با وجود گسترش بسیار در جامعه همچنان در فرهنگ استفاده صحیح از این پدیده و تحلیل آن کاستی‌‏ها و ضعف‌های بسیاری داریم. 

وی با تاکید بر ضرورت افزایش مهارت استفاده از شبکه‌های اجتماعی در بین شهروندان، تصریح کرد: انجام فعالیت‌هایی مانند مسابقه «بگو سیب» برنامه‌های مقطعی و کوتاه مدت است که باید توسط خود شهروندان و کانون‌های مردمی استمرار پیدا کند.
 
در پایان این مراسم به ۵ نفر برگزیده مسابقه عکاسی با تلفن همراه «بگو سیب»، لوح تقدیر و ۵ تبلت از سوی اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اهدا شد.

«بگو سیب»، عنوان مسابقه عکاسی با تلفن همراه در فضای شبکه اجتماعی اینستاگرام بود که با موضوع مهربانی با خانواده، مردم و طبیعت، همزمان با ویژه برنامه‌های بهار فاطمی توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
سینمای ایران از سایکودرام می‌ترسد؛ «لاک‌پشت» خلاف جریان است
کارگاه تخصصی آموزش شعر کودک و نوجوان در باغ کتاب برگزار می‌شود
رویداد دانش‌آموزی «لوکیشن ۲» در فرهنگسرای ولاء
گروه موسیقی «سپهر آذر» و «ضرب‌آهنگ رسا» در شب موسیقی ارسباران
ورک‌شاپ نقاشی «درخت پاییزی» در نگارخانه آبی فرهنگسرای امید
اعلام اسامی آثار کوتاه داستانی نهمین جشنواره فیلم شهر
نمایشگاه آثار حجمی «پازل من کامل است» در نگارخانه فرهنگسرای ابن‌سینا
حضور «رابین هود» از ۲۰ آبان در تالار وحدت
مستانه مهاجر و علی اوجی از جشنواره فیلم شهر حکم گرفتند
اکران یک فیلم با چاشنی انفجار
«جادوی کلمات» ویژه‌ی نوجوانان علاقمند به نویسندگی در کتابخانه علامه جعفری
پوستر سی‌وسومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران منتشر شد
حمید نعمت‌الله با «بُت» به فجر می‌آید/ یک درام اجتماعی با لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن
آیین رونمایی از ساز سنتور کودک و کتاب آموزشی در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان