حاشیههایی از یک همایش فرهنگی - ۲
خاطره زعفرانی در همایش ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در مراسم افتتاحیه همایش ارتقای کیفیت آثار و فعالیتهای فرهنگی در برج میلاد، از خاطرات زعفرانی خود در زمان تصدی استانداری خراسان رضوی تعریف کرد.
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمود صلاحی در اشاره به ضرورت برندسازی در حوزه محصولات فرهنگی و تبدیل کردن محصول به کالا، به خاطره زمان استانداری خراسان رضوی در زمینه برندسازی زعفران گریز زد.
وی گفت: سالانه ۲۲۰ تن زعفران در دنیا تولید میشود که ۱۶۰ تن در خراسان رضوی، ۴۰ تن در خراسان جنوبی و ۲۰ تن دیگر مربوط به دیگر نقاط دنیاست. کمتر از یک تن از این میزان تولید اسپانیاست که کیفیت چندانی هم ندارد اما در اروپا همه انواع زعفران را به اسم اسپانیا میفروشند. وقتی استاندار خراسان رضوی بودم، چند تولیدکننده عمده را کنار هم جمع و آنها را به برندسازی در زمینه زعفران ترغیب کردیم. امروز زعفران را در کل دنیا با «برند خراسان» میشناسند.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار