کد خبر: ۸۱۴۷۱

حجت‌الاسلام غلامی پیشنهاد کرد:

شورای عالی انقلاب فرهنگی سند ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی را تصویب کند

دبیر شورای فرهنگی دفتر مقام معظم رهبری و رئیس دبیرخانه دائمی ارتقای کیفیت محصولات و فعالیت‌های فرهنگی از شورای عالی انقلاب فرهنگی خواست بررسی و تصویب سند ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی را در دستور کار قرار دهد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حجت‌الاسلام رضا غلامی گفت: سند ارتقای کیفیت محصولات و فعالیت‌های فرهنگی که محصول فراتحلیل مقاله‌های علمی اولین همایش ارتقای کیفیت است، تدوین شد. با تحلیل محتوای مقاله‌های استادان، پژوهشگران و خبرگان در دو همایش اخیر ارتقای کیفیت نتایجی تازه به دست آمد که برای به‌روزسازی و تقویت سند ارتقا مورد استفاده قرار گرفت و بستری فراهم شد تا این سند در دستگاه‌های فرهنگی شکل اجرایی‌تر پیدا کند.
 
وی از سند ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی به عنوان یک سند مورد توافق ۲۲ دستگاه فرهنگی حاضر در همایش ارتقای کیفیت محصولات و فعالیت‌های فرهنگی نام برد و افزود: این سند منتشر شده و در اختیار مجموعه‌های فرهنگی قرار گرفته است. بسیاری از این ۲۲ دستگاه فرهنگی، برای سند ارتقای کیفیت برنامه تهیه کرده، آن را به مرحله اجرا رسانده و گزارش عملکرد هم داده‌اند.
 
دبیر شورای فرهنگی دفتر رهبر معظم انقلاب با تاکید بر اینکه فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی داوطلبانه و خودجوش است، تصریح کرد: البته گروه‌هایی از سوی دبیرخانه دائمی ارتقای کیفیت به دستگاه‌هایی که سند ارتقا را پذیرفته‌اند اعزام می‌شوند تا ضمن ارائه ارزیابی دقیق‌تر از وضعیت دستگاه‌ها در این عرصه، مشاوره‌ها و کمک‌هایی به این دستگاه‌ها برای برداشتن گام‌های موثرتر در تحقق این سند عرضه کنند.
 
حجت‌الاسلام غلامی از چاپ مقاله‌های برگزیده همایش ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی به عنوان یک خروجی غنی و معتبر در این حوزه علاوه بر تدوین سند ارتقای محصولات فرهنگی نام برد و گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر چندان ادبیات علمی قوی به ویژه با رویکرد ایرانی اسلامی در زمینه ارتقای کیفیت محصولات و فعالیت‌های فرهنگی نداریم، کتاب مقاله‌های این همایش می‌تواند یک مرجع مهم در زمینه ارتقای کیفیت آثار فرهنگی باشد.
 
رئیس دبیرخانه دائمی ارتقای کیفیت محصولات و فعالیت‌های فرهنگی در پاسخ به اینکه چه راهکاری برای فراگیر و الزام‌آور شدن اجرای سند ارتقای کیفیت وجود دارد، گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند این سند را به عنوان یک سند ملی تصویب و به دستگاه‌ها ابلاغ و با ایجاد یک کمیسیون تخصصی در این حوزه، بستر اجرایی شدن آن را هم فراهم کند. این بهترین راه برای فراگیر شدن سند ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی است.
 
حجت‌الاسلام غلامی در پایان خاطرنشان کرد: از آنجا که فعالیت‌های حوزه ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی یک کار داوطلبانه و خودجوش است، اینطور نیست که همه دستگاه‌ها مجبور باشند در این کار همراهی کنند اما اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان یک مرجع عالی این سند را تصویب و زمینه اجرایی شدن آن را فراهم کند، قطعا به فراگیر شدن این حرکت کمک می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران