کد خبر: ۸۱۴۸۲

رویین‌تن، داور فیلم‌های کوتاه جشنواره بین‌المللی شهر:

هنوز فیلم شهری به عنوان نمونه در سینمای ایران نداریم

یک فیلمساز گفت: به جرات می‌توانم بگویم، ما هنوز فیلم شهری به عنوان الگو و نمونه در سینمای ایران نداریم؛ فیلم‌های ما نشان دهنده مشکلات شهری نیست و دغدغه انسان شهرنشین را در فیلم‌ها نمی‌بینیم.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛ علی رویین‌تن داور بخش فیلم کوتاه جشنواره بین المللی فیلم شهر با بیان این مطلب افزود: پنجمین دوره جشنواره فیلم شهر یکی از بهترین جشنواره‌هایی بود که بنده از داوری و دیدن فیلم‌های آن به شعف آمده‌ام. آرمان فیلمسازان بسیار بلند بود. از آنجایی که کیفیت فیلم ها بالا بود این مقوله داوری ها رابرای ما مشکل می کرد و هم اینکه بسیار خوشحال بودم که تعدادی فیلمساز جوان به فیلمسازان سینمای ایران اضافه می شوند.
 
وی در خصوص گستردگی موضوعات فیلم‌های کوتاه که ارزیابی شدند، گفت: مضامین فیلم ها گسترده بودند و هر کدام با نگاهی شریف و زیبا به مفاهیم زندگی پرداخته بودند. دیدگاهی پر از امید و زندگی که روایتشان متفاوت بود. هرکدام از فیلمسازان هنرمندانه و با ظرافت موضوعاتشان را مطرح می کردند. من بعد از جشنواره فیلم فجر به تماشای فیلمی ننشسته بودم اما انصافا از دیدن این تعداد فیلم کوتاه لذت بردم.
 
رویین‌تن در خصوص پرداخت به سینمای اجتماعی گفت: به جرات می توانم بگویم، ما هنوز فیلم شهری به عنوان الگو و نمونه در سینمای ایران نداریم. فیلم‌های ما نشان دهنده مشکلات شهر ی نیست. دغدغه انسان شهرنشین را در فیلم‌ها را نمی‌بینیم. نوستالژی ما کماکان  ریشه شهری دارد. اما در فیلم‌های کوتاهی که از بچه‌ها دیدیم. آنها به درستی راوی خوبی از یک فیلم شهری کوتاه بودند.
 
وی ادامه داد: از این مطلب هم نمی‌توان گذشت که فیلمسازان ما با نشان دادن تلخی های موجود در شهر از طرف سیاسیون انگ سیاه‌نمایی می خورند به همین دلیل ترجیح می‌دهند دنبال موضوعات و مضامین شهری نباشند.
 
این کارگردان افزود: هنرمندان سینمای ایران در سخت‌ترین شرایط برای فیلمسازی قرار دارند. فیلمسازان ما با اینکه قسم نخورده‌اند و تعهد ندارند نه اختلاس می‌کنند و نه هویت ملی و مالی مردم را به مزایده می‌گذارند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
جشنواره فیلم شهر
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس