کد خبر: ۸۱۵۶۶

منصور احمدلو:

وظیفه خانه‌های فرهنگ و فرهنگسراها کشف استعدادهاست

رئیس فرهنگسرای بهمن معتقد است در توسعه هنر باید برنامه‌هایی برای شناسایی و کشف استعدادهای هنری در مجموعه‌های فرهنگسرا را دنبال شود و وظیفه خانه‌های فرهنگ و فرهنگسراها کشف استعدادهای نهفته در سطح محله‌های تهران است.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران٬ منصور احمدلو رئیس فرهنگسرای بهمن در گفت‌وگو با تهران پرس درباره متولی اصلی فرهنگ در تهران گفت: با توجه به تعریف‌ها و عملکردی که در حوزه فرهنگی داریم، متاسفانه چیدمان فعالیت‌های فرهنگی به گونه‌ای است که از تشکرها استقبال می‌کنیم و هر موقع که تذکری داده می‌شود، هر سازمان و نهاد و شخصی آن را به دیگری ارجاع میدهد. علت آن را نیز اگر بخواهیم بررسی کنیم، بایستی به آموزه‌های دینی و فرهنگی و اجتماعی خودمان رجوع کنیم. تعداد زیادی نهاد و سازمان در حوزه فرهنگی در حال کار هستند و هر زمانی که تشکر و قدردانی به لحاظ کار ساختاری در حوزه فرهنگی انجام می‌شود، هر کدام از این سازمان‌ها و نهادها خود را متولی این تشکر و قدردانی می‌دانند و بالعکس هر زمانی که تذکری داده می‌شود،هر کدام پشت دیگری پنهان می‌شوند.
 
وی درباره فعالیت‌های فرهنگی هنری فرهنگسرای بهمن بیان کرد: در حوزه آموزش‌های شهروندی برنامه‌ها و ماموریت‌های زیادی داریم. در توسعه هنر نیز برنامه‌هایی همچون شناسایی و کشف استعدادهای هنری در مجموعه های فرهنگسرا را دنبال می‌کنیم. اساسا وظیفه خانه‌های فرهنگ محلات و فرهنگسراها کشف استعدادهای نهفته در سطح محلات است. البته علاوه بر موضوعات فرهنگی و هنری که در فرهنگسراها به آن توجه داریم، کلاس‌های ورزشی و بازیگری نیز در تابستان برای پر کردن اوقات فراغت نوجوانان محله ها برگزار خواهیم کرد. علاوه بر آن آموزش های صنایع دستی نیز در برنامه های این فرهنگسرا در تابستان وجود خواهد داشت. برگزاری هفته های فرهنگی استان‌ها نیز در دستور کار است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹