کد خبر: ۸۱۶۵۱

آغاز به کار جشنواره گلاب و گل در فرهنگسرای اشراق

چهاردهمین جشنواره گلاب و گل با نام «رایحه محمدی» و با حضور اهالی منطقه ۴ در فرهنگسرای اشراق آغاز به کار کرد.

آغاز به کار جشنواره گلاب و گل در فرهنگسرای اشراقبه گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، چهاردهمین جشنواره گلاب و گل با نام «رایحه محمدی» عصر روز پنج‌شنبه ۲۱ خردادماه در فرهنگسرای اشراق با حضور معاون هنری، مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، رییس مؤسسه تصویر شهر و فرهنگسرای رسانه، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۴، مدیر فرهنگی هنری منطقه ۴ و جمعی از شهروندان تهرانی آغاز به کار کرد. 
  
در این آیین، علیرضا زندوکیلی، مدیر فرهنگی، هنری شهرداری منطقه ۴، درباره نوع برگزاری آیین گشایش این جشنواره اظهار داشت: سبک و سیاق برگزاری افتتاحیه این دوره به صورت میدانی و متفاوت با چهارده دوره گذشته برگزار می‌شود تا بهانه‌ای برای عرض خیرمقدم به مردم و تشکر از حضور همیشگی آنان در برنامه و جشنواره‌هایی همچون گلاب و گل باشد. 
 
رییس جشنواره گلاب و گل «رایحه محمدی» ادامه داد: به بهانه برگزاری این گونه جشنواره می‌خواهیم یک هفته از مردم میزبانی کنیم و شاهد خوشحالی آن‌ها باشیم تا هر چه داریم در طبق اخلاص بگذاریم تا شادی و رضایت را در چهره شهروندان ببینیم. 
 
رییس فرهنگسرای اشراق، درباره ضرورت برگزاری جشنواره گلاب و گل گفت: با توجه به این که جشنواره گلاب‌ و گل همواره در فصل بهار در کاشان و شهرهای اطراف برگزار می‌شود و ممکن است مردم بضاعت یا وقت سفر به این شهر را نداشته باشند، برگزاری جشنواره گلاب و گل در فرهنگسرای اشراق فرصتی است تا مردم در مراسم گلاب‌گیری حضور پیدا کنند.
 
در ادامه این آیین، ابوذر حسینی، معاون فرهنگی، اجتماعی شهرداری منطقه ۴ با اشاره به نام این دوره از جشنواره گلاب و گل با عنوان «رایحه محمدی» گفت: پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های ما از کودکی به ما یاد دادند هرگاه گل محمدی را بوییدید یک صلوات بفرستید و از همان کودکی نسبت به گلاب و گل محمدی حس خاصی داشتیم. 
 
حسینی درباره جایگاه گلاب کاشان ابراز داشت: گلاب همواره برای ما تقدس خاصی داشته است تا آن جا که هم پرده کعبه و هم ضریح عتبات عالیات را با آن شستشو می‌دهیم و از این نظر انتخاب عنوان رایحه محمدی را برای این جشنواره تحسین و تبریک عرض می‌کنم. 
وی افزود: پیشنهاد می‌کنم در مناطق مختلف تهران برنامه‌هایی چون سنت دیرینه گلاب و گلاب‌گیری برگزار شود تا همه مردم استفاده کنند.

مراسم سنتی گلاب‏‌گیری در جشنواره گلاب و گل «رایحه محمدی» از ۲۱ تا ۲۸ خردادماه در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای بازدید و شرکت در این مراسم می‌توانند از ساعت ۱۰ تا ۲۰ به فلکه دوم تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره، فرهنگسرای اشراق مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 77354735 تماس بگیرند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فرهنگسرای اشراق
ارسال نظر
آخرین اخبار

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۴

چهل و ششمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

هفتادمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

نشست‌های تخصصی «جهانِ نوجوان» برای ارتقای رمان نوجوان آغاز می‌شود

«آب‌ و آتش» از امروز روی آنتن می‌رود

«رها» با حال و هوای امروز جامعه همخوان است/ شهاب حسینی درست‌ترین انتخاب برای نقش توحید

اکران و نقد فیلم سینمایی «بهانه سکوت» در سینما اندیشه

عرضه پنج انیمیشن کوتاه برای کاهش استرس بچه‌ها

اکران آخرین فیلم وس اندرسون‏ در خانه هنرمندان ایران

ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین از پنجشنبه آغاز می‌شود

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۴

نمایش ویژه «خدای جنگ» در سینما بهمن

برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی بازیگری با «رضا امامی»

بازیگران سریال «موسی کلیم‌الله» به‌زودی مقابل دوربین می‌روند

آمار فروش نمایش‌های تماشاخانه ایران‌شهر اعلام شد

پنجاه و نهمین نشست کانون عکاسی شفق در فرهنگسرای سرو

انتشار فراخوان ساخت فیلم با موضوع «جنگ تحمیلی ۱۲ روزه»

بررسی نقش عاشورا در ادبیات فارسی در کتابخانه رحماندوست

برندگان جشنواره کارلووی واری معرفی شدند

صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۴

شصت و یکمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «تیر ۱۳۶۰ و قصه وطن‌فروش‌ها»

موزه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بازگشایی شدند

فصل جدید برنامه پربیننده «مردان آهنین» به آنتن می‌رسد؛ پخش از آخر تیر

«ترک عمیق» از ۲۵ تیر اکران می‌شود

نمایشگاه نقاشی «اندیشه در رنگ» در فرهنگسرای اندیشه