کد خبر: ۸۱۶۷۳

در حاشیه نمایشگاه آثار شاگردان هانیبال الخاص مطرح شد؛

الخاص: نخستین خواسته پدرم تحقق پیدا کرد

نمایشگاه آثار شاگردان هانیبال الخاص در سالگشت ۸۵سالگی تولدش با همت فرزند وی تا ۳۱ خرداد در نگارخانه لاله برپاست.

اولین خواسته پدرم تحقق پیدا کردبه گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، نخستین نمایشگاه گروهی آثار شاگردان الخاص پس از در گذشت وی با همت و همکاری فرزندش بونا الخاص، انجمن نقاشان ایران و نشر نظر در نگارخانه لاله برگزار می‌شود تا یکی از خواسته‌های هانیبال الخاص در زمینه جمع آثار شاگردان به تحقق بپیوندد.
 
بونا الخاص در این باره گفت: هدف اصلی از فراخوان این بود که به همه بگوییم حالا که الخاص از میان ما رفته اگر خودمان دست به اقدامی نزنیم شخص دیگری نیز در این مورد گام نخواهد برداشت. بنابراین با کمک دوستان، آشنایان و شاگردان دست به کار شدیم. در حقیقت ما به کمک خیلی‌ها در این زمینه احتیاج داریم.

وی افزود: یکی از آرزوهای زندگی پدر این بود که مکانی باشد تا بتواند آثاری از خود و یا شاگردانش را در آنجا جمع کند. دوست داریم کارهای پدر را شماره‌گذاری و ثبت کنیم. البته این کار به دلیل پاره‌ای از مشکلات انجام نشده است. متاسفانه شبی که پدر فوت شد، همه آثار او ناپدید شد و ما حالا کاری از پدر نداریم.
 
الخاص درباره شاگردان پدر گفت: پدر من سعی می‌کرد همه را به عنوان شاگرد قبول کند. اینطور نبود که هرکسی ابتدا مدرکی از خود نشان دهد، سپس پدر او را به شاگردی قبول کند، بلکه هر کسی که تمایل داشت می‌توانست به شاگردی پدر درآید. در این نمایشگاه به دلیل کمبود جا مجبور شدیم گلچینی از آثار را به نمایش بگذاریم.

وی با ابراز امیدواری نسبت به استقبالی که در روزهای ابتدایی نمایشگاه شکل گرفته، بیان کرد: نمایشگاه قدمی بود تا نخستین خواسته پدر را تحقق بخشیم. در حقیقت با این نمایشگاه سعی کردیم همه را دور هم جمع کنیم تا پس از آن بتوانیم کارهای بیشتری در این زمینه انجام دهیم.
اولین خواسته پدرم تحقق پیدا کرد
فزرند الخاص در پایان به همکاری یکی از شاگردان پدر به نام ترانه صادقیان اشاره کرد و افزود: همراهی‌ها و همکاری‌های او برای دعوت از شاگردان و جمع‌آوری آثار بود که باعث شد این نمایشگاه به ثمر بنشیند و در نظر داریم پس از این و در سال آینده کتابی را در زمینه آثار پدر و شاگردان به چاپ برسانیم.

نمایشگاه آثار شاگردان «هانیبال الخاص» از جمعه ۲۲ خرداد گشایش یافت و تا ۳۱ خرداد به جز روزهای تعطیل در تهران، خیابان دکتر فاطمی، ضلع شمالی پارک لاله، جنب هتل لاله، نگارخانه لاله برپا خواهد بود.
گزارش خطا
اخبار مرتبط

در گفت‌وگو با مسئول نگارخانه لاله مطرح شد:

نمایشگاه‌های فروش، اقتصاد هنر را تقویت می‌کند

ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران