کد خبر: ۸۱۶۷۸

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران خبر داد:

آغاز فعالیت‌های پردیس تئاتر خاوران و مرکز نمایش آیینی صبا در آینده نزدیک

محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی هنری و خلیل راحتی مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در پی تصمیم شهرداری تهران مبنی بر واگذاری مراکز تئاتر شهرداری به سازمان فرهنگی هنری از مجموعه‌های پردیس تئاتر خاوران و مرکز نمایش‌های آیینی صبا بازدید کردند.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، صبح امروز یکشنبه ۲۴ خرداد محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به همراه معاونان و مدیران این سازمان و مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران از مجموعه‌های پردیس تئاتر خاوران و مرکز نمایش‌های آیینی صبا بازدید کردند.
 
این بازدید در پی تصمیم برای واگذاری مراکز تئاتر شهرداری به سازمان فرهنگی هنری انجام شده است. بنا بر این تصمیم پردیس تئاتر خاوران، مرکز نمایش‌های آیینی صبا، سالن خانه موزه تئاتر انتظامی، خانه موزه شهید بهشتی، سالن آمفی تئاتر جماران زیر نظر مدیریت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران فعالیت می‌کنند.
 
محمود صلاحی در این بازدید بر لزوم تمرکز فعالیت‌های فرهنگی و هنری شهرداری تاکید کرد و افزود: با تدبیر دکتر قالیباف شهردار تهران و هماهنگی‌های انجام شده با معاونت اجتماعی شهرداری فعالیت‌های فرهنگی هنری در سازمان فرهنگی هنری تجمیع می‌شود تا مجموعه نیروها و امکانات با هماهنگی و بهره‌وری بیشتر به شهروندان تهران ارائه خدمت کنند.
 
رییس سازمان فرهنگی هنری با اشاره به اینکه فعالیت‌های تئاتری در مراکز تازه تاسیس به‌زودی آغاز می‌شود، افزود: با برگزاری جشنواره تئاتر شهر در پردیس تئاتر خاوران، این مرکز باید به مرور مانند تئاتر شهر به یکی از مراکز اصلی هنر تئاتر تبدیل شود.
 
خلیل راحتی، مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران نیز در حاشیه این بازدید بر انجام هماهنگی‌ها برای بهره‌برداری هر چه سریعتر این مجموعه‌ها توسط سازمان فرهنگی هنری تاکید کرد. 
 
مرکز نمایش‌های آیینی صبا در منطقه ۷ تهران، خیابان شریعتی، واقع شده است. این مرکز به مساحت ۱۸ هزار متر مربع با سالن‌هایی با ظرفیت ۶۰۰ صندلی برای اجرای تئا‌تر ساخته شده است. از ویژگی‌های منحصر به‌فرد این مجموعه جابه‌جایی خودکار تماشاچیان نسبت به صحنه با توجه به نوع نمایش است. سالن‌های نمایش، آمفی تئا‌تر، سالن‌های گریم و تمرین از بخش‌های مختلف این مجموعه است.
 
پردیس تئاتر خاوران در کنار فرهنگسرای خاوران واقع در جنوب شرق تهران و در زمینی به مساحت ۲۸ هزار مترمربع احداث شده و یکی از مراکز اصلی و مهم تئاتر کشور است که قابلیت اجرای چندین نمایش همزمان در آن وجود دارد.
 
این مجموعه دارای یک سالن اصلی با گنجایش هزار و ۲۰۰ نفر و ۴ سالن نمایش تجربی با گنجایش ۱۵۰ نفر و یک سینماست. در این مرکز کارگاه ساخت دکور و خیاطی و سه‌ هزار مترمربع هم به‌ اتاق‌های پشت صحنه و سالن‌های تمرین اختصاص داده شده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو