کد خبر: ۸۱۸۲۲

مسابقه کتاب‌خوانی «پرشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه‌ تاریخ»

کتابخانه شهید جهان آرا هم زمان با فرارسیدن میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) مسابقه کتاب خوانی «پرشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه‌ تاریخ» را برگزار می‌کند.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این مسابقه کتاب‌خوانی با هدف گسترش فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی و شناخت بیشتر از زندگانی با برکت امام حسن مجتبی(ع) و آثار مثبت صلح ایشان در راه گسترش اسلام برگزار می‌شود.
  
کتاب «صلح امام حسن(ع) پرشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه تاریخ» به قلم شیخ راضی آل‌یاسین و با مقدمه علامه مرحوم سید عبدالحسین شرف‌الدین، در سال ۱۳۴۸ به قلم رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای به فارسی ترجمه شد.
 
ایشان در مقدمه این کتاب نوشتند: بیش از اینکه به ترجمه‌ این کتاب بپردازم، مدت‌ها در فکر تهیه نوشته‌ای در تحلیل موضوع صلح امام حسن(ع) بودم و حتی پاره‌ای یادداشت‌های لازم را نیز گرد‌آورده بودم، ولی امتیازهای فراوان این کتاب، مرا از فکر نخستین بازداشت و به ترجمه این اثر ارزشمند واداشت. 
 
معظم له در ادامه اظهار امیداواری کردند که جامعه فارسی زبان از مطالعه این کتاب بهره گیرند و برای نخستین بار درباره این موضوع با اهمیت، کتابی جامع در معرض افکار جویندگان و محققان قرار گیرد. 
 
این مسابقه از میلاد امام حسن مجتبی(ع) آغاز و تا روز ۱۰ مردادماه ۹۴ ادامه خواهد داشت و به برندگان این مسابقه هدایای نفیسی اهدا خواهد شد.
 
همچنین علاقه‌مندان با مراجعه به کتابخانه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران پرسش‌های مسابقه را دریافت کنند. برای شرکت در این مسابقه کافی است تا پاسخ مسابقه را به شماره 200018376 پیامک کنید. 

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران