کد خبر: ۸۱۹۸۷

ایرج راد:

جشنواره تئاتر شهر محلی برای شناخت استعدادهای جوان است

عضو شورای سیاستگذاری چهارمین جشنواره تئاترشهر یکی از هدف‌های این جشنواره را شناخت استعدادهای جوان و تازه کار گروه‌های تئاتری و فراهم کردن موقعیت اجرا برای آن‌ها دانست.

جشنواره تئاتر شهر محلی برای شناخت استعدادهای جوان استبه گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ایرج راد، عضو شورای سیاستگذاری چهارمین جشنواره تئاترشهر گفت: در جلسه نخست شورای سیاست‌گذاری جشنواره به مسئله کیفیت آثار تاکید شد تا نمایش‌هایی تولیدی به لحاظ کیفیت بتواند در جایگاه ویژه‌ای قرار بگیرند.
  
وی ادامه داد: دو هدف مشخص در برگزاری جشنواره تئاترشهر وجود دارد، نخست سفارش نمایش‌هایی که تاثیرگذار باشند و به عنوان الگو بیان شوند؛ دوم، انتخاب استعدادهای جوان و تازه از میان کارهایی که توسط گروه‌های تازه‌کار و آماتور به صحنه می‌روند.
 
مدیرعامل خانه تئاتر از برپایی آیین بزرگداشت هنرمندی در قید حیات در چهارمین دوره جشنواره خبر داد و افزود: علاوه بر این بزرگداشت در جلسه شورا پیشنهاد شد یکی از هنرمندانی که در بین ما نیست ولی جایگاه ویژه‌ای در هنر تئاتر دارد نیز به مناسبت جشنواره معرفی شود. چرا که متاسفانه جوان‌ها کمتر با کارهای این هنرمندان و تاثیری که بر تئاتر داشتند آشنایند.
  
راد با این توضیح که استعدادهای ناشناخته‌ای که در جشنواره جرقه می‌زند باید تبدیل به نور شود، اظهار داشت: امیدواریم برای این افراد موقعیت اجرای کار فراهم شود تا این استعدادها شکفته شوند و جایگاه خود را پیدا کنند. جشنواره نباید فقط به تقدیر و تشکر ختم شود. باید امکانات در اختیار آن‌ها قرار بگیرد و خارج از جشنواره سالن در اختیار نمایش‌هایی که قابلیت خاصی دارند گذاشته شود تا جوانان بتوانند خود و اثر هنریشان را در مقابل دیده تماشاگر به آزمون بگذارند.
  
چهارمین جشنواره تئاتر شهر به دبیری شهرام کرمی توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از ۲۶ شهریور تا ۲ مهر برگزار می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو