کد خبر: ۸۲۰۶۲

برگزاری جشن مغفرت در پنج فرهنگسرای پایتخت

همزمان با عید فطر ‌فرهنگسراهای خاوران، بهمن، رازی، اشراق و فرهنگسرای موقت بام تهران با برگزاری جشن مغفرت و ارائه ویژه‌برنامه‌های صحنه‌ای با استفاده از جلوه‌های فرهنگی هنری گوناگون در برنامه‌ای شاد و سرگرم‌کننده میزبان شهروندان است.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با برگزاری ویژه برنامه جشن مغفرت در پنج فرهنگسرای پایتخت به استقبال عید فطر می‌رود.
 
فرهنگسرای خاوارن در منطقه ۱۵ و جنوب شرقی تهران از دو شب گذشته این برنامه را با اجرای علی ضیا آغاز کرده است و امشب نیز در سالن سوم خرداد فرهنگسرای خاوران پذیرای شهروندان است. 
برگزاری جشن مغفرت در ۵ فرهنگسرای پایتخت
این برنامه با اجرای علی ضیا، اجرای موسیقی توسط مازیار عصری، شعر خوانی صابر خراسانی، تواشیح گروه محراب و حضور هنرمندان برجسته تلویزیونی، سخنرانی مذهبی، استندآپ کمدی برگزار خواهد شد.
 برگزاری جشن مغفرت در ۵ فرهنگسرای پایتخت
جمعه شب نیز در فرهنگسرای موقت بام تهران در ایستگاه یک توچال با برپایی غرفه‌های متنوع فرهنگی و برنامه ویژه صحنه‌ای شامل اجرای موسیقی، مسابقه‌ و سرگرمی میزبان شهروندان است.

همچنین شنبه بیست و هفتم تیرماه فرهنگسراهای بهمن، رازی و اشراق جشن مغفرت را با برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و مذهبی برای شهروندان برگزار می‌کنند.
علاقه‌مندان برای حضور می‌توانند به فرهنگسرای بهمن واقع در انتهای بزرگراه نواب، ضلع جنوبی میدان بهمن، خیابان شهید وفایی، فرهنگسرای رازی واقع در میدان قزوین، خیابان قزوین، خیابان شهید مرادی و فرهنگسرای اشراق به نشانی فلکه دوم تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره مراجعه کنند.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
جشن مغفرت
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)