کد خبر: ۸۲۱۸۸

دومين سوگواره نمايشي «خمسه» در ابن‌سینا

همزمان با ايام محرم و صفر فرهنگسراي ابن سينا به همت سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران دومين سوگواره نمايشي و آيين هاي مذهبي «خمسه» را آبان و آذر 94 برگزار مي‌کند.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حامد حريري مدير فرهنگي هنري منطقه 2 و رييس فرهنگسراي ابن سينا اظهار کرد: بعد از برگزاري نخستين سوگواره نمايشي و آيين هاي مذهبي «خمسه» در سال گذشته و استقبال خوب علاقه مندان و هنرمندان از آن، در تلاش هستيم تا با ارزيابي نقاط قوت و ضعف دوره گذشته، دومين دوره اين سوگواره نيز در شکلي مناسب و با کيفيت تر از گذشته برگزار شود.

وي با تاکيد بر ارتقاي فرهنگ ديني و ترويج هنر نمايش در ميان شهروندان تهران همچنين حمايت از هنرمندان و پديدآورندگان آثار آييني و مذهبي به عنوان بخشي از اهداف اين سوگواره، ادامه داد: خوانش آموزه هاي مذهبي با زبان هنر منجر به اثر بخشي بيشتر آن خصوصا در  نسل جوان مي شود و لازم است تا بستر مناسبي براي توليد آثار هنري با موضوعات ديني و ارائه مطلوب آن به مخاطبان صورت گيرد و برگزاري سوگواره نمايشي خمسه، قدمي موثر در اين زمينه است.

حريري در پايان عنوان کرد: اين سوگواره شامل بخش‌هاي مختلفي از جمله تئاتر صحنه‌اي، نمايش‌هاي ميداني، تعزيه و آيين‌هاي مذهبي خواهد بود و به زودي فراخوان آن منتشر و در اختيار هنرمندان قرار خواهد گرفت.

دومين سوگواره نمايشي و آيين‌هاي مذهبي خمسه توسط  فرهنگسراي ابن سينا و به دبيري حامد حريري برگزار خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظر