کد خبر: ۸۲۲۷۹

«شهرانی‌ها»؛ دهکده‌ای فرهنگی در شمال غرب پایتخت

فرهنگسرای معرفت با اجرای برنامه فرهنگی هنری «شهرانی‌ها» دهکده اوقات فراغت شمال غرب تهران را راه‌اندازی می‌کند.

«شهرانی‌ها»؛ دهکده‌ای فرهنگی در شمال غرب پایتختبه گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛ محمدصادق دهنادی با اعلام این خبر گفت: برنامه‌ شهرانی‌ها با رویکرد ایجاد همدلی در میان خانواده‌ها از هفته دوم مرداد تا هفته سوم شهریور هر چهارشنبه و پنج‌شنبه در کنار اهالی غرب پایتخت است.
 
رییس فرهنگسرای معرفت با بیان اینکه در هر روز این برنامه، بخش‌هایی چون رادیو معرفت، معرفی موسیقی نواحی، نمایش خیابانی، معرفی هنرهای تجسمی، طرح مهندس کوچولو برای کشف خلاقیت‌های علمی نوجوانان، به همراه ایستگاه‌های مشاوره، بازی، مهارت‌های خانواده، بهداشت عمومی، تفریح و سرگرمی و همچنین برنامه‌های ویژه آَشنایی نوجوانان و جوانان با قرآن و اهل بیت به طور متناوب برگزار می‌شود؛ افزود سعی داشتیم در سبد محتوایی این برنامه برای افراد چهار سال به بالا برنامه‌ریزی کرده و بتوانیم در قالب برنامه‌ای اوقات فراغتی، همه خانواده‌ها را در کنار یکدیگر داشته باشیم.
 
وی با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه‌های این دهکده فرهنگی معرفی خدمات، نهادها و برنامه‌های آموزشی و فرهنگی محله است، اظهار داشت: در همین هفته‌های آغازین میزبان سراهای محله، پایگاه‌های بسیج، مدارس و مساجد در طرح‌ریزی و اجرای این برنامه‌ها هستیم.
 
دهنادی با دعوت از شهروندان شمال غرب تهران برای استفاده از این برنامه گفت: از چهارشنبه ۱۴ امرداد ساعت ۱۸ تا ۲۰:۳۰ در فرهنگسرای معرفت به نشانی میدان شهرزیبا، بلوار شهران، بعد از زیرگذر شهید همت، در خدمت علاقه‌مندان خواهیم بود.
 
شهروندان می‌توانند برای کسب اطلاع بیشتر از این برنامه با تلفن 44319304 تماس بگیرند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فرهنگسرای معرفت
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران
حضور عمو پورنگ در فرهنگسرای بهمن
آلبوم موسیقی «ناز نگه» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود
آبان را با کدام کنسرت‌ها آغاز کنیم؟
۷۷۶ اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» رسید
تفکرات اشتباه در برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری- محمد فرج‌زاده
«بهشت در خانه» در خانه موزه شهید بهشتی برگزار می‌شود
افخمی «دکتر فون‌گویر» را برای جشنواره فجر آماده می‌کند/فیلمی کمدی‌تر از «استرنجلاو» کوبریک
خاطرات اسیر فراری از زندان تکفیری‌های سوریه به چاپ دوم رسید
رونمایی از طراحی‌های محمود فرشچیان
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۴
فرهنگ؛ ریشه‌ای که ما را نگه می‌دارد- معصومه آبرون
نمایشگاه بین‌المللی «یک دنیا، هزار رویا»؛ روایت صلح و دوستی از نگاه کودکان ۳ کشور
دوازدهمین نشست فرهنگ و خانواده در فرهنگسرای خانواده برگزار شد
جمشید عزیزخانی؛ نماد نبوغ و خلاقیت/ نامی ماندگار در موسیقی کُردی
بازی عدالت در موزه لوور!- سمیه مظفری
وقتی خانه حرف نمی‌زند- مهرداد شفق
پوستر «موزیکالیته» منتشر شد
فرهنگسرای منتظر در نماز جمعه تهران
نمایشگاه «حرفهایی که در سکوت می‌زنم» در فرهنگسرای ارسباران
معصومه کرباسی را از میان کلمات «آرزو شدی» بشناسید