کد خبر: ۸۲۴۴۳

نخستین نشست رسانه‌ای رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران - ۲

صلاحی: شوراهای تخصصی هنری و فرهنگی تشکیل می‌شود

محمود صلاحی از تشکیل شوراهای تخصصی هنری و فرهنگی متشکل از کارشناسان سازمان فرهنگی هنری و بخش خصوصی خبر داد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمود صلاحی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در نخستین نشست خبری خود در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران درباره بودجه این سازمان گفت: 130 میلیارد تومان از سوی شهرداری به سازمان اختصاص می یابد و سازمان حدود 20 میلیارد تومان از راه اماکن و شهریه کسب می‌کند، اما اگر برنامه‌های خوبی تدارک دیده شود می‌توانیم در اصلاحیه بودجه بیشتری از شورا درخواست کنیم.
 
صلاحی درباره تعامل با هنرمندان گفت: چهارشنبه هر هفته با هنرمندان از رشته‌های مختلف به گفت‌وگو می‌نشینیم و به دنبال این نشست‌ها توافق‌های حاصل می‌شود که معاون هنری سازمان ماموریت پی گیری و انجام مسائل را دارد.
  
وی با تاکید بر اینکه سازمان فرهنگی هنری با همه سازمان‌های خصوصی و دولتی فعال در حوزه فرهنگ و هنر ارتباط و تعامل دارد، افزود: هیچ سازمانی نمی‌تواند به تنهایی ماموریت‌های فرهنگی هنری را در کلان شهر تهران با مخاطب 8 میلیون شهروند به تنهایی پیش ببرد به همین دلیل سازمان فرهنگی هنری تعامل با دیگران را محور فعالیت های خود می‌داند.
 
صلاحی در ارتباط با فعالیت‌های سینمایی سازمان فرهنگی هنری گفت: جشنواره فیلم شهر از این پس سالانه برگزار می‌شود و نگاه ویژه‌ای به موضوعات شهروندی، آسیب‌های شهری از نگاه شهروندان و سینماگران حرفه‌ای خواهد داشت. همچنین سازمان فرهنگی هنری هر سال در ساخت یک تا سه فیلم حمایت می‌کند.
 
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به تاسیس دارالقرآن فاطر در فرهنگسرای بهمن تصریح کرد: در همه فرهنگسراهای شهر تهران تا پایان سال دارالقرآن و فروشگاه‌های قرآنی تاسیس می‌شود.

پردیس خاوران به شکل رسمی اقتتاح خواهد شد 
وی با اشاره به تشکیل شورای قرآن سازمان فرهنگی هنری افزود: در همه حوزه‌های هنری و فرهنگی شوراهای تخصصی متشکل از کارشناسان بخش خصوصی و سازمان تشکیل می‌شود تا با نگاهی حرفه‌ای برنامه‌ریزی سازمان انجام شود.
 
صلاحی با تاکید بر اینکه در سازمان فرهنگی هنری فاصله‌ای بین شمال و جنوب نیست، گفت: فرهنگسراهای بهمن و خاوران در جنوب تهران بزرگترین اماکن فرهنگی هنری سازمان است. همچنین پردیس تئاتر خاوران نیز با پنج سالن در جنوب تهران به زودی به شکل رسمی افتتاح می‌شود و به عبارتی از لحاظ فضاهای نمایشی جنوب تهران فضای بهتری دارد.
گزارش خطا
اخبار مرتبط

نخستین نشست رسانه‌ای رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران - ۴

برگزاری هفته فرهنگی تهران در نمایشگاه کتاب مسکو

نخستین نشست رسانه‌ای رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران - ۳

صلاحی: با حمایت وزارت ارشاد دو سالن سینما در فرهنگسراهای پایتخت تاسیس می‌شود

نخستین نشست رسانه‌ای رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران - ۱

صلاحی: خبرنگاری شغلی دشوار، مهم و تاثیرگذار است

ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس