کد خبر: ۸۲۶۵۴

دبیر انجمن نویسندگان کودک:

جشنواره مجازی کتابخوانی کودکان را به مطالعه تشویق می‌کند

دبیر انجمن نویسندگان کودک ضمن حمایت از جشنواره مجازی کتابخوانی گفت: این مسابقه کتابخوانی به صورت مجازی یا دیجیتال، هوشمندانه است و اگر به درستی انجام شود، بچه‌ها را به کتاب خواندن تشویق می‌کند.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛ معصومه انصاریان با اشاره به این‌که کودک و نوجوان امروز با موبایل و رایانه، به خوبی ارتباط برقرار می‌کند و کتاب الکترونیک را می‌شناسد گفت: من و هم‌نسلان من، همچنان کتاب‌های کاغدی را بیشتر از کتاب الکترونیک و گویا دوست داریم اما واقعیت این است که کودکان امروز، موبایل در دست می‌گیرند و فیلم می‌بیند و ما نمی‌توانیم چشم بر این واقعیت ببندیم.

دبیر و سخنگوی انجمن نویسندگان کودک ضمن تاکید بر ضرورت ترویج کتابخوانی اضافه کرد: وزارت ارشاد، آموزش و پرورش، صدا و سیما، شهرداری و دیگر نهادهای فرهنگی باید به گسترش فرهنگ مطالعه فکر کنند مهم نیست کتاب، کاغذی باشد یا الکترونیک؛ آنچه اهمیت دارد خوانده شدن کتاب است.

انصاریان، جشنواره مجازی کتابخوانی را اقدامی مثبت ارزیابی کرد و افزود: اینترنت برای ما فضای مجازی است اما برای کودک و نوجوان امروز که به راحتی کتاب‌های روز دنیا را دانلود و مطالعه می‌کنند، دنیایی واقعی به‌شمار می‌آید. از این‌رو برگزاری مسابقه کتابخوانی به صورت مجازی یا دیجیتال، هوشمندانه است و اگر به درستی انجام شود، بچه‌ها را به کتاب خواندن تشویق می‌کند.

انصاریان، رعایت حقوق مولف را یکی از بایسته‌هایی دانست که جشنواره مجازی کتابخوانی باید به آن توجه کند و گفت: گرچه ما کپی‌رایت را به رسمیت نشناخته و عضو کنوانسیون برن نشده‌ایم اما امیدوارم جشنواره مجازی کتابخوانی حق و حقوق مولف را درنظر بگیرد و رعایت کند. 

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹