کد خبر: ۸۲۶۷۴

برگزاری نخستین نمایشگاه و جشنواره فرهنگی هنری «ایران در تهران»

عشایر ایران به بوستان جوانمردان کوچ می‌کنند

نخستین نمایشگاه و جشنواره فرهنگی هنری «ایران در تهران» با هدف نمایش جلوه‌های اصیل و بومی فرهنگ و آیین عشایر و اقوام ایران زمین به شهروندان با حضور ۲۳ استان کشور دربوستان جوانمردان ایران برگزار می‌شود.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛ این جشنواره با رویکرد ترویج سبک زندگی مبتنی بر ظرفیت‌های بومی کشور و تامین بهینه اوقات فراغت شهروندان به مدت ۲ هفته در فضایی ۵ هزار متری و در قالب برپایی بیش از ۶۰ غرفه و چادر عشایری میزبان عموم شهروندان خواهد بود. 

در نخستین نمایشگاه و جشنواره فرهنگی هنری «ایران در تهران» گروه‌های هنری اقوام کرد، بلوچ، لر، قشقایی، کرمانج، ترکمن، آذری، گیلک، خراسانی و جنوب کشور هر شب به نمایش و ارائه هنر، موسیقی و آیین‌های خود خواهند پرداخت و همچنین صنایع دستی، هنرهای سنتی، سوغات و غذاهای سنتی ۲۳ استان کشور عرضه خواهد شد.

عشایر ایران به بوستان جوانمردان کوچ می‌کنند

تبیین و معرفی ویژگی‌های اصیل فرهنگ و سبک زندگی عشایر و اقوام ایرانی با برپایی نمایشگاه محتوایی «زندگی ایرانی»، ترسیم خانواده منسجم و عاری از طلاق در میان عشایر و اقوام ایران و ارائه سخنرانی‌های کوتاه و هم چنین برگزاری مسابقه غذاهای سنتی و محلی با عنوان غذای سالم از دیگر بخش‌های این جشنواره است. 

فرهنگسرای تهران این جشنواره را با همکاری سازمان زیباسازی شهر تهران، موسسه کوچ ایل قشقایی و شهرداری منطقه ۲۲ از ۱۲ تا ۲۷ شهریور برگزار می‌کند و شهروندان در این ایام می‌توانند هر روز از ساعت ۱۷ الی ۲۳ از بخش نمایشگاهی و برنامه‌های زنده این جشنواره بازدید کنند.

نخستین نمایشگاه و جشنواره فرهنگی هنری «ایران در تهران» در بوستان جوانمردان ایران به نشانی بزرگراه همت، بلواردهکده المپیک، ضلع شمالی بوستان جوانمردان، میزبان علاقمندان است و شهروندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۴۴۱۴۳۷۷۷. تماس بگیرند.

گزارش خطا
اخبار مرتبط

اجرای زنده آیین خواستگاری و بازی‌های سنتی عشایر و اقوام ایرانی در بوستان جوانمردان

تهرانی‌ها به مراسم «باشلق برون» و عروسی در ایل دعوت شدند

ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو