کد خبر: ۸۳۳۹۹

برگزیدگان مسابقه «میراث ماندگار» اعلام شدند

برگزیدگان مسابقه عکس‌های موبایلی «میراث ماندگار» با موضوع عناصر تاریخی و فرهنگی شامل سر در منازل، مساجد، بناهای تاریخی، سقاخانه‌های قدیمی، معماری و سبک زندگی مردم منطقه چهارده اعلام شد.

برگزیدگان مسابقه «میراث ماندگار» اعلام شدندبه گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در مسابقه عکس‌های موبایلی «میراث ماندگار» که از ۲۰ مرداد تا ۱۵ شهریورماه در سطح منطقه چهارده برگزار شده بود، علاقه‌مندان عکس‌های خود را با موضوع عناصر تاریخی و فرهنگی و همچنین سبک زندگی از طریق اینستاگرام و تلگرام فرهنگسرای اخلاق و یا به‌صورت حضوری به دبیر خانه مسابقه در نگارخانه کلک خیال ارسال کردند.

روز بیستم شهریورماه، هیئت داوران با مشارکت کانون فیلم مردمک به سرپرستی عکاس پیشکسوت «قاسم حاج محمدی» از بین ۳۰۰ اثر رسیده ۲۰۴ عکس را انتخاب کردند که هیئت داوران نیز بر اساس شاخص‌های ترکیب بندی، وضوح و موضوع عکاسی، ۵ اثر بر‌تر را انتخاب کرد.

آثار محمد افتخاری، مائده اجدادی، محمد معین باقری، سمیه حسنی و فاطمه هاشمی مطهر به ترتیب رتبه‌های اول تا پنجم مسابقه را کسب کرد. 

جایزه این دوره از مسابقات، کارت‌های هدیه ۸ میلیون ریالی، ۵ میلیون ریالی، سه میلیون ریالی، دو میلیون ریالی و یک میلیون ریالی همراه با لوح تقدیر است. 

همچنین علاوه بر ۵ اثر بر‌تر، ۵۰ اثر نیز جهت برگزاری نمایشگاه انتخاب شده که این آثار تا ۲۲ مهر ماه در نگارخانه کلک خیال در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

آیین اختتامیه مسابقه و اهدای هدایای نفرات بر‌تر در مراسمی همزمان با رونمایی از کتاب «میراث ماندگار» در فرهنگسرای اخلاق برگزار خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نگارخانه فرهنگسرای امید؛ بستری برای شکوفایی هنر‌های تجسمی
«کلرمون فران» یکی از آثار خوب و ماندگار مینی‌مالیستی این سال‌هاست
محفل شعر عاشقانه در باغ کتاب تهران
ویژه‌برنامه «آوای نو» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست بررسی روند تحول مجسمه‌سازی فیگوراتیو در موزه دکتر سُندوزی
نمایش و نقد فیلم «سلاح‌ها» در فرهنگسرای ارسباران
برگزاری جشن در فضای باز یک فرمول عالی برای ایجاد شادی و نشاط است
نشست ماهانه «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران
محفل شعرخوانی «شب‌های پروانه‌ای» در خانه‌موزه دکتر شریعتی
اعلام ۵ کاندیدا برای معرفی به اسکار
هفتادمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «کتاب‌ها بدون بلیت سینما می‌روند»
نمایش و نقد و بررسی مستند «یونا» در فرهنگسرای رسانه
«ناتور دشت» به سینما اندیشه می‌آید
صفحه اول روزنامه ها- دوشنبه ۲۴ شهریورماه ۱۴۰۴
معرفی کتاب «چرا حال انسان امروزی خوب نیست؟!» در کتابخانه هنر
کنسرت رایگان بابک افرا در دوازدهمین شب جشن «ایران عزیز»
تخفیف ۵۰ درصدی کتاب «زال و سیمرغ»؛ داستانی جذاب از ادبیات کهن فارسی
انیمه‌های میازاکی را در باغ کتاب تماشا کنید
گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس با نمایشگاه «قاب هشت» در فرهنگسرای سرو
هالۀ گمشده؛ آزادی یا ابتذال هنر؟- محسن سلیمانی فاخر
تاوان دانشگاه در مخالفت با صهیونیست‌ها؛ از فلسطین تا چارلی کرک- اکبر نصراللهی
معرفی کتاب‌های تاثیرگذار در نشست ادبی «اهل کتاب»
سینماها در روز ملی سینما رکورد زدند؛ کدام فیلم‌ها پرفروش بودند؟
میرکریمی از «یک حبه قند» و آخرین وضعیت ساخت رئیسعلی دلواری گفت
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۴