کد خبر: ۸۳۶۸۹

امیر تاجری:

جلوه سوگ، نمایشگاه عشق است

یکی از مداحان کشور گفت: جلوه سوگ، نمایشگاه عشق است و مردم می‌توانند با حضور در چنین نمایشگاه‌هایی موضوعات و مباحث عاشورا را از نزدیک لمس کنند.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، امیر تاجری یکی از مداحان و ذاکران برجسته کشورمان ضمن قدرانی از زحمات سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در اجرای ویژه‌برنامه جلوه سوگ، با اشاره به این نکته که این برنامه در یکی از بزرگ‌ترین و مطرح‌ترین نقاط شهر برگزار شده است، اظهار کرد: از آنجایی که به تازگی میدان امام حسین (ع) به یک پیاده روی آیینی تبدیل شده و بستر مناسبی، برای تردد هر چه بهتر مردم در آنجا فراهم شده است، می‌تواند مکان مناسبی برای برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی باشد. 
وی افزود: مردم می‌توانند با حضور در چنین نمایشگاه‌هایی موضوعات و مباحث عاشورا را از نزدیک لمس کنند. 
تاجری با اشاره به این نکته که این ویژه برنامه از چند تکیه تشکیل شده است، ادامه داد: بستر بسیار خوب و مناسبی برای نسل جوان در جهت بصیرت افزایی در این نمایشگاه فراهم شده است. 
وی استمرار این نوع کار‌های فرهنگی در سطح شهر را یکی از عوامل مقابله با هجمه فرهنگی دشمن دانست و تصریح کرد: ارگان‌های فرهنگی باید در جاهای پر تردد، فضاسازی خوب و مناسبی را برای افزایش فرهنگ ایثار و مقاومت در نظر بگیرند. 
تاجری با اشاره به این نکته که در ماه محرم به خصوص دهه اول در تمام مناطق، جلسات روضه و هیئت برگزار می‌شود، ادامه داد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی باعث جمع شدن مردم با هر روحیه‌ای می‌شود. 
وی گفت: باید سعی شود این نمایشگاه‌ها در مکان‌های مختلف و به صورت چرخشی برگزار شود. 
تاجری گفت: جلوه سوگ، نمایشگاه عشق است و باید به آن توجه ویژه‌ای داشت. 
وی ادامه داد: به غیر از ماه محرم و در مناسبت‌های دیگر نظیر ایام شادی اهل بیت (ع) نیز باید فرهنگ عاشورا به مردم و به خصوص نسل جوان منتقل شود. 
تاجری با اشاره به این نکته که عشق امام حسین (ع) در دل همه مردم است، اذعان کرد: امام حسین (ع) بزرگ‌ترین الگوی جوانان است و جوانان باید نماز اول امام حسین (ع) را الگوی خود قرار دهند. 
وی گفت: باید فرهنگ‌سازی از مدارس شروع شود تا در آینده مشکلات فرهنگی جامعه مرتفع شود. 
مجموعه برنامه جلوه سوگ از روز چهارشنبه ۲۲ مهرماه در میدان امام حسین (ع) تهران آغاز شده و تا ۱۱ آذرماه میزبان شهروندان است. 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
جلوه سوگ
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس