کد خبر: ۸۳۸۴۱

مجید بادکوبه:

جلوه سوگ محلی برای انس بیشتر با فرهنگ عاشوراست

یکی از ذاکران و مداحان اهل بیت(ع) گفت: برگزاری نمایشگاه جلوه سوگ یکی از بهترین کارهای فرهنگی در سطح شهر است، که باید به صورت مستمر ادامه یابد چراکه محلی برای انس بیشتر با فرهنگ عاشورا و امام حسین (ع) است.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، «مجید بادکوبه» یکی از ذاکران و مداحان اهل بیت(ع) با اشاره به اقدامات شهرداری در سطح شهر تهران در زمینه کارهای بصری، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه‌های نظیر ویژه‌برنامه جلوه سوگ در زمینه روشنگری افراد جامعه نقش بسیار زیادی دارد. 
 
وی با تاکید بر اهمیت نمایشگاه جلوه سوگ افزود: مخاطبان از نزدیک در چنین نمایشگاهی حضور پیدا می‌کنند و می‌توانند به خوبی تمام اتفاقات عاشورا را درک کنند. 
بادکوبه ادامه داد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی برای نسل جوان که ذهنی پر از پرسش دارند بسیار مفید است و با حضور در چنین نمایشگاه‌هایی به بسیاری از پرسش‌هایشان پاسخ داده می‌شود. 
وی تصریح کرد: ۱۰ ماه از سال دشمن از هر طریقی چه در فضای مجازی و چه از طریق ماهواره و ... تبلیغات وسیعی برای انحراف جامعه دارد، اما شاهد آن هستیم که روز اول محرم زمانی که پرچم امام حسین(ع) به اهتزاز در می‌آید، همه این توطئه‌ها خنثی می‌شود. 
بادکوبه بیان کرد: خداوند محبتی از امام حسین(ع) در دل‌ها قرار داده است که این آتش محبت از دل‌ها سرد نمی‌شود و روز به روز نیز به آن اضافه می‌شود. 
 
وی ادامه داد: هر چه به عاشورا نزدیک‌تر می‌شویم این عشق و علاقه بیشتر می‌شود و سطح جامعه را از لحاظ معنوی بالا می‌برد. 
بادکوبه افزود: برگزاری نمایشگاه جلوه سوگ یکی از بهترین کارهای فرهنگی در سطح شهر است، که باید به صورت مستمر ادامه یابد. این نمایشگاه محلی برای انس بیشتر با فرهنگ عاشورا و امام حسین (ع) است. 
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به موضوع فضای مجازی، تصریح کرد: فضای مجازی یک فضای پر مخاطب است و باید افراد آگاه سعی کنند با قرار دادن مطالب درست و مفید برای رفع شبهات دینی تلاش کنند. 
وی در پایان افزودد: فرهنگ عاشورا جوانان را از گزند دشمنان بیمه می‌کند. 
مجموعه برنامه جلوه سوگ از ۲۲ مهرماه در میدان امام حسین (ع) تهران آغاز شده و تا ۱۱ آذرماه میزبان شهروندان است. 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
جلوه سوگ
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)