کد خبر: ۸۴۵۰۳

پیاده‌روی اربعین با حضور پرشور عزاداران حسینی در تهران برگزار شد

امروز صبح تهرانی‌ها در راهپیمایی بزرگ اربعین مسیر ۱۵ کیلومتری میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم (ع) را در عزاداری سرور و سالار شهیدان پیمودند.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، شهروندان تهرانی در سوگ سیدالشهدا ضمن پیاده‌روی مسیر ۱۵ کیلومتری میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم (ع) به عشق سرور و سالار به عزاداری پرداختند.
  
این مراسم از ساعت ۶:۳۰ امروز صبح با قرائت قرآن و زیارت عاشورا در میدان امام حسین(ع) آغاز شد و در ادامه مراسم با شعار لبیک یا حسین عزادارن و راه‌پیمایی به سمت حرم حضرت عبدالعظیم(ع) ادامه یافت. با وجود اینکه امروز تهران شاهد بارش باران و کاهش دما بود اما همچنان حضور پرشور شهروندان از زن و مرد، پیر و جوان در این راه‌پیمایی به چشم می‌خورد. 

  پیاده‌روی اربعین با حضور پرشور عزاداران حسینی در تهران برگزار شد

در طول مسیر عزاداران تهرانی از دیگر خیابان‌ها به این راهپیمایی دسته دسته افزوده می‌شدند تا جایی که در منطقه پایانی مراسم و در حوالی شهر ری، جمعیت عزادارا چند ده هزار نفری برای برپایی نماز و اقامه عزا گرد هم جمع شده بودند.
   
در طول مسیر موکب‌های پذیرایی سازمان فرهنگی هنری و شهرداری مناطق نیز پذیرای عاشقان امام حسین(ع) بودند همچنین شهروندان نیز در طول مسیر از زائران پذیرایی می‌کردند.
 
پیاده‌روی اربعین با حضور پرشور عزاداران حسینی در تهران برگزار شد
 
دیدن صحنه‌هایی از مردم تهران که با وجود باران، تدارک خود برای تهیه نذری روز اربعین را به عزاداران تهرانی ارائه می‌کردند صحنه‌های بدیعی از این همایش بزرگ مذهبی در تهران به یادگار گذاشت.

پیاده‌روی اربعین با حضور پرشور عزاداران حسینی در تهران برگزار شد

یکی دیگر از جلوه‌های این مراسم حضور برخی خانواده ها با همراه داشتن بیمارانی که روی صندلی چرخدار نشسته بوده و توسط عضو دیگری از این خانواده در مسیر پیاده روی قرار گرفته بودند و برخی فرزندان شیرخواره خود را با وجود سرما و باران به این راهپیمایی آورده بودند.
  پیاده‌روی اربعین با حضور پرشور عزاداران حسینی در تهران برگزار شد
راهپیمایی اربعین حسینی در تهران بعد از اقامه نماز ظهر و عصر به پایان رسید اما مراسم عزادارای شهروندان تهرانی تا ساعت ۲۲ امشب در محل خیمه بزرگ حسینی در میدان امام حسین(ع) ادامه خواهد داشت.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)