کد خبر: ۸۴۷۲۹

به دنبال پایان مهلت ارسال اثر؛

مسابقه عکس من و دوست اربعینی‌ام به مرحله پایانی رسید

مهلت ارسال اثر برای مسابقه عکس سلفی «من و دوست اربعینی‌ام» به پایان رسید و رقابت میان شرکت‌کنندگان برای کسب جوایز بخش از نگاه کاربران آغاز شد.

مسابقه عکس سلفی من و دوست اربعینی‌ام به مرحله پایانی رسیدبه گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، با پایان یافتن مهلت ارسال آثار به مسابقه عکس من و دوست اربعینی‌ام، در شامگاه پنچشنبه ۲۶ آذر، رقابت میان شرکت کنندگان برای کسب بیشترین پسند(لایک) آغاز شد. 
 
شرکت‌کنندگان تا ۳۰ آذر مهلت دارند که با روش‌های مختلف مرسوم در شبکه مجازی اینستاگرام، خود را در میان ۱۲ عکس بر‌تر از نگاه مخاطبان صفحه imam.hussain.lovers قرار دهند. مرحله دوم رقابت بعد از مشخص شدن این تصاویر از ابتدای دی ماه آغاز می‌شود. 
 
علاقه‌مندان برای اطلاع آنلاین از اخبار این مسابقه می‌توانند به کانال پویش مردمی عشاق الحسین به نشانی arbaeen_selfi_channel@ مراجعه کنند و در جریان آ خرین اخبار این مسابقه قرار بگیرند. 
  
مسابقه عکس من و دوست اربعینی‌ام که در قالب پویش مردمی «عشاق الحسین (ع)» برگزار شده است از تمامی شرکت کنندگان در راهپیمایی عظیم اربعین می‌خواست تا با میزبانان عراقی یا همسفران غیرایرانی خود عکس سلفی بگیرند و برای این مسابقه ارسال کنند. 
 
سه نفر از ۱۰ برگزیده این مسابقه بر اساس نظرات مخاطبان شبکه اینستاگرام انتخاب می‌شوند. ۷ نفر از ۱۰ برنده این مسابقه با آرای داوران و سه نفر بر اساس نظر کاربران شبکه اینستاگرام در صفحه imam.hussain.lovers برگزیده می‌شوند. 
  
صفحه عشاق الحسین در شبکه مجازی اینستاگرام تا کنون بیش از ۴۰ هزار نفر دنبال کننده (فالور) دارد و چهره‌هایی مانند فریبا نادری (بازیگر)، هادی مقدم دوست (نویسنده و کارگردان)، حسین طاهری (مداح اهل بیت)، ارسلان قاسمی (بازیگر) و امیدمهدی‌نژاد (شاعر، روزنامه نگار و طنز‌پرداز) تا کنون به این پویش مردمی پیوسته‌اند. 
 
برخی تصاویر شرکت کنندگان در این پویش بیش از ۷ هزار بار لایک شده و از حدود ۸۰ شهر کشور برای این مسابقه اثر ارسال شده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)