کد خبر: ۸۵۲۳۴

در هفدمین «چهارشنبه هنر» انجام شد

دیدار رئیس سازمان فرهنگی هنری با شهرام ناظری و لوریس چکناواریان

در هفدهمین نشست چهارشنبه‌های هنر، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با دو تن از اساتید برجسته موسیقی ایران، شهرام ناظری و لوریس چکناواریان دیدار کرد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، نشست «چهارشنبه‌های هنر» که به همت امیر عبدالحسینی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، به منظور دیدار هنرمندان برجسته کشور با رئیس این سازمان برگزار می‌شود، در هفدهمین هفته، میزبان شهرام ناظری و لوریس چکناواریان از هنرمندان برجسته عرصه موسیقی کشور بود.

در ابتدای این دیدار لوریس چکناواریان ضمن تجلیل از سازمان فرهنگی هنری در برگزاری جشنواره بین المللی موسیقی پیامبر مهربانی گفت: از اینکه در ۴ روز، ۶۷ اجرای موسیقی در فرهنگسراهای تهران ترتیب دادید و به هنر موسیقی توجه دارید، تشکر می‌کنم.

دیدار رئیس سازمان فرهنگی هنری با شهرام ناظری و لوریس چکناواریان

محمود صلاحی رئیس سازمان فرهنگی هنری نیز از آمادگی این سازمان برای اجرایی شدن ضبط «سمفونی عاشورا» که در اختتامیه جشنواره موسیقی پیامبر مهربانی از سوی چکناواریان مطرح شد، برای ماه محرم سال ۱۳۹۵ خبر داد. 

رئیس هیئت مدیره سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران همچنین در دیدار با شهرام ناظری با اشاره به موسیقی‌های ماندگاری از جمله کاروان شهید و شهید جاویدان گفت: ما در سازمان فرهنگی هنری به موسیقی سنتی و اصیل توجه ویژه‌ای داریم و در حوزه آواز ایرانی فعالیت‌هایی از جمله مکتبخانه آوازی تهران را آغاز کرده‌ایم. 

دیدار رئیس سازمان فرهنگی هنری با شهرام ناظری و لوریس چکناواریان

شهرام ناظری هم ضمن استقبال از تسلط رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به هنر و ادبیات، در این دیدار که حدود ۲ ساعت به طول انجامید گفت: مدیری که تا این حد به ادبیات و هنر تسلط داشته باشد ندیدم. خوشحالم که چنین فردی که بر مسائل هنری اشراف کامل دارد، به ریاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران رسیده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران