کد خبر: ۸۵۳۵۳

رئیس سازمان فرهنگی هنری مطرح کرد:

تعامل سازنده با هنرمندان در دستور کار مدیران فرهنگی هنری شهر تهران

محمود صلاحی با اشاره به برگزاری «چهارشنبه‌های هنر» در سازمان فرهنگی هنری و تاکید بر لزوم تعامل سازنده با هنرمندان و چهره‌های فرهنگی تشکیل «چهارشنبه‌های هنر» در مناطق شهر تهران را ضروری دانست.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در حاشیه بازدید از غرفه‌ها و نمایشگاه‌های مدیریت فرهنگی هنری مترو در ایستگاه‌های شهید بهشتی و هفت تیر گفت: در سال ۹۵ شورای شهر، شهرداری و شخص شهردار از سازمان فرهنگی هنری انتظار بیشتری خواهند داشت و باید برای تعامل بیشتر با شخصیت‌های هنری و فرهنگی برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.
  
وی با ابراز رضایت نسبت به برگزاری نشست‌های «چهارشنبه‌های هنر» در سازمان فرهنگی هنری گفت: هر هفته در دیدار با هنرمندان شاخص رشته‌های مختلف رایزنی‌ها و همفکری‌های لازم را پیگیری می‌کنیم و به نظرم باید یک روز را نیز در هفته با عنوان «روز فرهنگ» برای دیدار با چهره‌های ممتاز فرهنگی در نظر بگیریم تا با ارتباط موثر و ثمربخش به هم‌افزایی مطلوب در طراحی و اجرای برنامه‌ها دست‌یابیم.
  
مشاور شهردار تهران افزود: مردم از کارهای فرهنگی هنری ممتاز استقبال می‌کنند؛ نمونه این موضوع را در طرح نگارخانه‌ای به وسعت شهر مشاهده کردیم؛ اما در اجرای برنامه‌ها هر روز نیازمند تنوع و به روز شدن هستیم؛ نمی‌توان یک طرح و برنامه را برای همه گروه‌های مخطاب و در همه زمان‌ها اجرا کرد.
   
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، با اشاره به اینکه ظرفیت‌های فردی و جمعی در شهر تهران بسیار زیاد است، تصریح کرد: در این مساله همه رئیس‌های فرهنگسراها و مدیران فرهنگی هنری مناطق می‌توانند مانند نشست «چهارشنبه‌های هنر» دیدارهایی را با چهره‌ها و فعالان فرهنگی هنری منطقه تشکیل دهند و در سطحی متفاوت این تعامل فرهنگی هنری را با جامعه شهروندان برقرار کنند؛ گروه‌های هنری مختلفی در شهر تهران فعال است و تعامل مناسب با این افراد می‌تواند موجب شکوفایی هنری و فرهنگی محله‌های شهر تهران شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴