کد خبر: ۸۶۴۷۰

با حضور رئيس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران

مراسم غبار روبی مزار شهدا و امام‌زاده علی اکبر(ع) برگزار شد

مراسم غبار روبی مزار شهدا و امام‌زاده علی اکبر(ع) در چیذر صبح امروز با حضور رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، صبح امروز رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به همراه معاونان و مدیران کل و جمعی از مدیران فرهنگی هنری مناطق به غبارروبی مزار شهدا و امام‌زاده علی اکبر(ع) در چیذر، منطقه ۱ تهران،‌ پرداختند.
 
در این مراسم محمود صلاحی رئیس سازمان فرهنگی هنری به همراه محمد هادی تولیت آستان مقدس امام‌زاده علی اکبر(ع) از پدر شهید امیر بختیاری و جانباز هشت سال دفاع مقدس، خلیل رجبی، تجلیل کردند.
 
مراسم غبار روبی مزار شهدا و امام‌زاده علی اکبر(ع) برگزار شد

صلاحی در پیش از مراسم غبار روبی مزار شهدا ضمن تشکر از تولیت امام‌زاده علی اکبر(ع) و مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱ تصریح کرد: امروز همزمان با پایان مراسم اعتکاف این توفیق را داشتیم تا در این مکان مقدس برای چند ساعت به ذکر و نیاز بپردازیم و به زیارت شهدا و امام‌زاده علی‌اکبر (ع) نایل شویم.
 
مراسم غبار روبی مزار شهدا و امام‌زاده علی اکبر(ع) برگزار شد

وی با اشاره به فضای معنوی امام‌زاده علی اکبر(ع) گفت: در میان امام‌زادگان این مکان مقدس ویژگی‌های کم‌نظیری دارد؛ بسیاری از شهیدان شمیرانات در این امام‌زاده به خاک سپرده شدند و اینکه در این مکان شهروندان بسیاری دعا می‌کنند و عزاداری امام‌حسین (ع) در آن برگزار می‌شود.
 
مراسم غبار روبی مزار شهدا و امام‌زاده علی اکبر(ع) برگزار شد

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به شهیدان مدافع حرم که در این امام‌زاده به خاک سپرده شدند، افزود: در این سال‌ها تروریست‌ها با حمایت امریکا و صهیونیست به دنبال تخریب تاریخ شیعه در سوریه و عراق بودند اما شهیدان مدافع حرم با دلاوری‌های خود جلوی این نقشه شوم را گرفتند و خاک پاک تربت این شهیدان توتیای چشم ماست.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹