کد خبر: ۸۷۷۶۴

هـمـشهری نـمونه بـرای خـود بسـازیـم

رضا بسطامی

یکی از وظایف اصلی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، بهبود وضعیت فرهنگی کلان شهر تهران است.  ازجمله راه‌های رسیدن به این هدف گسترش فعالیت‌های این مجموعه در محلات شهر است که به سهولت می‌توان به اهداف مورد نظر دست یافت چراکه با رفتن در میان مردم در کوچه پس کوچه‌های پایتخت، خرده‌فرهنگ‌های بسیار حسنه و نیکی یافت می‌شود.
 
در بسیاری از این موارد امکان گسترش و ترویج بسیاری از این خرده فرهنگ‌ها وجود دارد و از این طریق بسیاری از نارسایی‌ها و معضلات ناچیز از نزدیک قابل مشاهده و امکان رفع و بهبود آن میسر است. 
 
برجسته‌سازی نخبه‌ها در امور شهری از دیگر وظایف سازمان
 به نظر بنده با الگو قرار دادن نخبه‌ها در امور شهری می‌توان آنها را به صورت اسوه‌هایی برای سایر نوجوانان، جوانان و ... معرفی کرد. به عنوان یک فعال عرصه فرهنگی به سوی تجلیل از افراد شناخته شده در سطح کشور و یا دقیق تر بگوییم در سطح ملی رفته‌ایم و حتی در بحث تشویق هم بیشترین تشویق شامل این طیف بوده است اما اگر در کنار این تشویق و برجسته‌سازی به افراد ناشناخته در محلات شهرمان نیز بپردازیم می‌توان نسبت به بهبود بیشتر فرهنگ شهرمان امیدوار بود.
 
 به عنوان نمونه فردی که به صورت خودجوش به نظافت محله، برگزاری داوطلبانه مراسم مذهبی، حل مشکلات محله حتی پارک صحیح خودرو و انواع فراوانی از این موارد .... می‌پردازد به عنوان یک خرده فرهنگ موثر گامی مهم در جهت بهبود فرهنگ پایتخت بر می دارد در نهایت با کمک و همیاری هر فرد می‌توان همشهری نمونه برای خودمان بسازیم و شعار شهر ما خانه ما را تحقق بخشیم. به امید آن روز.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)