کد خبر: ۸۹۳۴۸

محمود صلاحی خبر داد

راه‌اندازی ۱۶۰ خانه فرهنگ در یک سال گذشته

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بسترسازی برای مشارکت شهروندان در امور اجتماعی و فرهنگی و احداث بناهای هنری را از مهم‌ترین اتفاقات حوزه فرهنگ و هنر در این دوره از مدیریت شهری دانست.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمود صلاحی، رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، با بیان اینکه ۲۱ سال از فعالیت سازمان فرهنگی هنری در پایتخت می‌گذرد، اظهار کرد: در این مدت شاهد رویدادهای مهمی چون آغاز به کار فرهنگسراها در مناطق بوده‌ایم اما آن چه در دوره اخیر مدیریت شهری اتفاق افتاد این است که مسائل فرهنگی و اجتماعی به محلات نفوذ کرده است.
  
وی با تاکید بر اینکه یکی از نقاط قوت فعالیت سازمان فرهنگی هنری در این دوره فعال‌سازی خانه‌های فرهنگ و ایجاد امکانات هنری و فرهنگی برای شهروندان است، گفت: عملکرد خوب این خانه‌ها موجب شد تا تقاضاهای بسیاری از سوی اهالی هنر درخصوص فعالیت مشارکتی در خانه‌های فرهنگ ارسال شود. بر همین اساس از ۲۳ شهریورماه سال گذشته ۱۶۰ خانه فرهنگ راه‌اندازی شده است و در این مدت شخصاً از تعداد زیادی از این مراکز بازدید کرده‌ام.
 
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران احداث ۵ پردیس سینمایی را از مهم‌ترین اقدامات مدیریت شهری در راستای توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در تهران معرفی کرد و گفت: در این دوره ۵ پردیس سینمایی از سوی شهرداری تهران ساخته شد که برخی از آن‌ها مانند پردیس ملت با داشتن چهار سالن از بهترین سینماهای کشور محسوب می‌شوند.
  
صلاحی ادامه داد: بدون شک این اقدام یکی از موثرترین راه‌ها برای نهادینه کردن فرهنگ رفتن به سینما و حمایت از هنر هفتم است. البته ما هیچ‌گاه از سایر شاخه‌های هنر غافل نبوده‌ایم و بر اساس همین رویکرد پردیس تئاتر خاوران و صبا را احداث کرده‌ایم که در نوع خود در کشور بی نظیر است و یکی از دستاوردهای این دوره محسوب می‌شود. 
  
وی گفت: سالن‌های تئاتر باغ کتاب تهران به ویژه سالن‌های تئاتر کودک نیز به عنوان یکی از منحصر به فردترین اقدامات فرهنگی مدیریت شهری تا پیش از دهه فجر آماده و در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد. علاوه بر این امسال شاهد افتتاح نخستین Science Park کودک (پارک علم آموزی کودک) کشور در پایتخت خواهیم بود.
 
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران یادآور شد: این نوع از پارک‌ها که تنها در کشورهایی مانند ژاپن و کره که با تکنولوژی روز دنیا حرکت می‌کنند، ساخته شده است، این بار در تهران احداث می‌شود و امیدواریم تا پایان سال از این پروژه عظیم رونمایی شود.

منبع‌: شهرنوشت

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹