کد خبر: ۸۹۳۴۸

محمود صلاحی خبر داد

راه‌اندازی ۱۶۰ خانه فرهنگ در یک سال گذشته

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بسترسازی برای مشارکت شهروندان در امور اجتماعی و فرهنگی و احداث بناهای هنری را از مهم‌ترین اتفاقات حوزه فرهنگ و هنر در این دوره از مدیریت شهری دانست.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمود صلاحی، رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، با بیان اینکه ۲۱ سال از فعالیت سازمان فرهنگی هنری در پایتخت می‌گذرد، اظهار کرد: در این مدت شاهد رویدادهای مهمی چون آغاز به کار فرهنگسراها در مناطق بوده‌ایم اما آن چه در دوره اخیر مدیریت شهری اتفاق افتاد این است که مسائل فرهنگی و اجتماعی به محلات نفوذ کرده است.
  
وی با تاکید بر اینکه یکی از نقاط قوت فعالیت سازمان فرهنگی هنری در این دوره فعال‌سازی خانه‌های فرهنگ و ایجاد امکانات هنری و فرهنگی برای شهروندان است، گفت: عملکرد خوب این خانه‌ها موجب شد تا تقاضاهای بسیاری از سوی اهالی هنر درخصوص فعالیت مشارکتی در خانه‌های فرهنگ ارسال شود. بر همین اساس از ۲۳ شهریورماه سال گذشته ۱۶۰ خانه فرهنگ راه‌اندازی شده است و در این مدت شخصاً از تعداد زیادی از این مراکز بازدید کرده‌ام.
 
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران احداث ۵ پردیس سینمایی را از مهم‌ترین اقدامات مدیریت شهری در راستای توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در تهران معرفی کرد و گفت: در این دوره ۵ پردیس سینمایی از سوی شهرداری تهران ساخته شد که برخی از آن‌ها مانند پردیس ملت با داشتن چهار سالن از بهترین سینماهای کشور محسوب می‌شوند.
  
صلاحی ادامه داد: بدون شک این اقدام یکی از موثرترین راه‌ها برای نهادینه کردن فرهنگ رفتن به سینما و حمایت از هنر هفتم است. البته ما هیچ‌گاه از سایر شاخه‌های هنر غافل نبوده‌ایم و بر اساس همین رویکرد پردیس تئاتر خاوران و صبا را احداث کرده‌ایم که در نوع خود در کشور بی نظیر است و یکی از دستاوردهای این دوره محسوب می‌شود. 
  
وی گفت: سالن‌های تئاتر باغ کتاب تهران به ویژه سالن‌های تئاتر کودک نیز به عنوان یکی از منحصر به فردترین اقدامات فرهنگی مدیریت شهری تا پیش از دهه فجر آماده و در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد. علاوه بر این امسال شاهد افتتاح نخستین Science Park کودک (پارک علم آموزی کودک) کشور در پایتخت خواهیم بود.
 
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران یادآور شد: این نوع از پارک‌ها که تنها در کشورهایی مانند ژاپن و کره که با تکنولوژی روز دنیا حرکت می‌کنند، ساخته شده است، این بار در تهران احداث می‌شود و امیدواریم تا پایان سال از این پروژه عظیم رونمایی شود.

منبع‌: شهرنوشت

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو