يکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳
ساعت : ۰۶:۵۲
کد خبر: ۹۱۱۲۴
|
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۷
در گفت‌وگو با عبدالرضا کردی مطرح شد

آشنایی با روش‌های نوین، هدف اصلی کارگاه‌های «خانواده‌درمانی اسلامی»

رییس فرهنگسرای ملل و یکی از مدرسان کارگاه‌های تخصصی «خانواده‌درمانی اسلامی» آشنایی با روش‌های نوین خانواده‌درمانی بر مبنای رویکرد بومی را مهم‌ترین هدف این کارگاه‌ها دانست.
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، کارگاه‌های تخصصی «خانواده‌درمانی اسلامی» از روز دوم تا ششم بهمن ماه در پنج فرهنگسرای تهران برگزار شد.

عبدالرضا کردی، رییس فرهنگسرای ملل که یکی از مدرسان این کارگاه‌ها بود، درباره اهداف برگزاری آن گفت: از چندی پیش در حوزه مشاوره و توانمندسازی خانواده بررسی‌هایی صورت گرفت، بحران اصلی دور شدن خانواده‌ها از رویکرد معنوی و حضور خدا در زندگی بود. به همین دلیل مشاوران سازمان فرهنگی هنری در صف اول توانمندسازی خانواده‌ها در این زمینه فعال هستند.
   
وی ادامه داد: مشاوره خانواده باید بر اساس سبک زندگی ایرانی اسلامی باشد و به خانواده اسوه اسلامی به عنوان هدف اصلی توجه کند. با همین رویکرد پنج کارگاه خانواده‌درمانی برای مشاوران سازمان فرهنگی هنری برگزار شد. 

کردی با اشاره به اهداف برگزاری این کارگاه‌ها گفت: ارتقای دانش مشاوران و توجه دادن آنها به رویکرد مبتنی بر خانواده‌درمانی و آشنایی با روش‌های نوین خانواده‌درمانی بر مبنای رویکرد بومی مهم‌ترین اهداف کارگاه‌ها بود که تحقق پذیرفت و اکثر شرکت‌کنندگان اعلام رضایت کردند و درخواست ادامه پیدا کردن این کارگاه‌ها را داشتند. در دو کارگاه که من حضور داشتم، ۹۸ درصد شرکت‌کنندگان راضی بودند و ۹۵ درصد آنها درخواست تداوم کارگاه‌ها را داشتند.  
 
وی اضافه کرد: در اختتامیه این سلسله نشست‌ها رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اشاره کردند که مشاوران باید در توانمندسازی خانواده فعال باشند و رویکرد پیشگیری را مقدم بر درمان بدانند و بر اساس قرآن خود مشاوران نیاز به مشورت دارند.

رییس فرهنگسرای ملل در پایان تصریح کرد: کارگاه‌های دیگری در تکمیل این نشست‌ها در پنج پهنه مشاوره‌ای سازمان فرهنگی هنری یعنی شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز ادامه دارد تا سطح دانش مشاوران ارتقا یابد.
نظر شما