به گزارش «شهر» از آنجا که مديريت مواد زايد جامد در رود دره درکه به دليل ماهيت متفاوت زبالههاي توليدي در منابع نقطه اي توليد زباله (رستوران ها) و غيرنقطه اي (گردشگران، کوه پيمايان و کوهنوردان) نيازمند نگاهي متفاوت به مسير و رستوران ها است، تجزيه و تحليل نتايج حاصل از نمونه برداري و آناليز به لحاظ همين تقسيم بندي صورت گرفت.
بر اساس اطلاعات به دست آمده، زباله توليدي مسير به طور کلي و به تفکيک مواد مختلف از زباله رستوران ها بيشتر است و زباله خشک بيشترين مقدار زباله مسير را در کل هفته تشکيل مي دهد. که در اين ميان پت و کاغذ به ترتيب بيشترين مقدار زباله مسير را در روزهاي آخر هفته و وسط هفته به خود اختصاص مي دهند. زباله رستوران ها در تعطيلات آخر هفته بيشتر از ايام وسط هفته است که بيشترين مواد تشکيل دهنده آن زباله تر و شيشه است.
اين طرح با بررسي طرح مديريت مواد زايد جامد در رود دره درکه از سال گذشته آغاز شده است و در همين راستا براي دستيابي به اطلاعات پايه دقيق و صحيح در مورد ترکيب زباله توليدي در رود دره درکه، نمونه برداري و آناليز زباله در اين رود دره صورت گرفت.
با بررسي و تجزيه و تحليل داده هاي بدست آمده، اطلاعات جامعي در خصوص ترکيب و ميزان زباله توليدي در اين رود دره به دست آمد.