چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۳
ساعت : ۰۴:۰۸
کد خبر: ۱۷۸۶۴
|
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۹
رئيس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماکن عمومي وزارت بهداشت توصيه كرد كه مسافران تا حد امكان از به همراه بردن مواد غذايي پخته شده خودداري کنند و در صورت استفاده از اماکن بين‌راهي و رستوران‌ها دقت داشته باشند اين مراکز داراي مجوز بهداشتي بوده و اصول بهداشتي در آن رعايت شود.

به گزارش "شهر"، مهندس غلامي با اشاره به فرا رسيدن فصل سفرهاي تابستاني به مسافران همچنين توصيه کرد: افراد در طول سفر از آب آشاميدني شبکه‌هاي آبرساني شهري و يا از آب آشاميدني بسته‌بندي شده که در شرايط مناسب نگهداري مي‌شود، استفاده کنند.

وي همچنين به مسافران توصيه کرد: از رها­سازي پسماندها در کنار جاده­ها و نهرهاي آب خودداري کنند و اين زباله‌ها را در مکان‌هايي که بدين منظور در نظر گرفته شده است، قرار دهند.

 

غلامي با اشاره به اهميت بهداشت فردي در طول سفر در حفظ سلامت خود و افراد خانواده به تمام شهروندان، يادآور شد: در طول سفر پيش از صرف غذا دست خود را با آب و مواد ضدعفوني کننده بشويند.

نظر شما