يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳
ساعت : ۰۰:۲۹
کد خبر: ۲۲۸۵۴
|
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۳
علاوه بر بهداشتي بودن، روند تهيه و نگهداري زولبيا و باميه توزيع آن نيز بايد در جعبه‌هاي استاندارد و داراي مجوز وزارت بهداشت صورت گيرد.

به گزارش "شهر" به نقل از وزارت بهداشت، سيدرضا غلامي، رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي با بيان اين مطلب گفت: مردم تحت هيچ شرايطي زولبيا و باميه ماه مبارك رمضان خود را از دستفروش‌ها نخرند و متوجه باشند هنگام خريد اين مواد در معرض گرد و غبار و آفتاب قرار نداشته باشد.

 

وي با بيان اين كه در ماه مبارك رمضان مصرف زولبيا و باميه و شيريني‌هاي محلي در بين مردم افزايش مي‌يابد، گفت: توجه به نكات بهداشتي براي پيشگيري از بيماري‌ها در اين ماه ضروري است.

 

غلامي قرار دادن كارت معاينه پزشكي در ملاء عام از سوي فروشنده‌هاي اين نوع شيريني‌ها را ضروري عنوان كرد و افزود: علاوه بر اين، مصرف لبنيات و سبزي خوردن نيز در ماه رمضان افزايش مي‌يابد كه استفاده از لبنيات پاستوريزه‌اي كه در يخچال نگهداري شده باشد و همچنين مصرف سبزي‌هاي تميز كه اصول شست‌وشوي صحيح در آنها رعايت شده باشد، از بروز بيماري‌ها جلوگيري مي‌كند.

نظر شما